Стартира кампанията за прием в Медицински университет-Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:25 / 31.03.2012
1024
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Ден на кандидат-студента" е информационна среща с въпроси и отговори, с участие на всички заинтересовани от приема на студенти за учебната 2012/2013 година. Той ще се проведе днес, 31. 03. 2012 г., от 11.30 ч. в Медицински Университет - Пловдив. Срещата с бъдещите кандидат-студенти за Медицинския ВУЗ е в І-ва аудитория на Аудиторния комплекс (базата на "В. Априлов" № 15А).

Председателят на Централната Университетска Комисия и зам.-ректор по учебната дейност - проф. Мария Куклева, дмн, ще води срещата-разговор.

Целта е да се предостави пълна информация и разяснения по всички въпроси за процедурата, изпитите, критериите за оценяване, програмите, класирането, както и за обучението, материална база и социално битовите условия, които предлага Пловдивски медицински университет. На въпросите на кандидат-студентите ще отговарят - представители на ръководството и председателите на съответните комисии:

Доц. д-р Стефан Сивков, дм и Доц. Емилия Милиева, дм - председатели на Техническата комисия; Проф. д-р Виктория Сарафян, дмн - председател на изпитната комисия по "Биология"; Доц. д-р Людмил Луканов, дх - председател на изпитната комисия по "Химия"; Проф. д-р Румен Стефанов, дм - председател на комисията по Социална медицина и обществено здраве", Д-р Евгения Иванова - началник учебен отдел.

Датите за изпитите вече са определени: изпитът по биология ще е на 02 юли, по химия - на 09 юли 2012.

Стремежът и тази година е да бъдат селектирани най-добре подготвените. От МУ-Пловдив очакват потвърждение на заявените 280 магистратури: 120 за специалност "Медицина", 100 - за "Дентална медицина" и 60 - за "Фармация", както и за 90 медицински сестри, 20 акушерки, 50 по "Управление на здравните грижи". Отделно в Медицинския колеж към Университета ще приемат още 195 професионални бакалаври.

От 18 юни 2012 започва приема на документи за кандидатстване в Медицински университет - Пловдив за всички специалности. Кандидатстудентски документи ще се приемат до 29 юни в Аудиторния комплекс от 8.00 до 17.00 ч.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив продължава да расте броят на предложенията за работа
Читател: Този хубосник застраши движението в Пловдив заради необе...
Удостоиха посмъртно непрежалимия Алек Попов с голяма награда
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).