Стартира инициативата "Чиста пролет 2012" в район "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:05 / 15.03.2012
1166
Днес, 15.03.2012 г., от 11 часа в сградата на Трето районно управление на МВР ще се проведе среща между кмета на район " Северен" инж. Ральо Ралев, началника на Трето РПУ гл. инсп. Никола Симов, директори на всички училища на територията на района.

Срещата е във връзка със старта на мероприятията " Чиста пролет 2012 в район "Северен". На нея ще бъдат обсъдени основните дейности, които ще предприемат учениците от училищата, служителите на районното управление и служителите на администрацията, за да стане района по-чист, по-уютен, по-зелен.

"Убеден съм, че инициативата ще срещне популярност и сред жителите на района. В тази връзка ще подготвим конкретни дати за почистването на отделните квартали. Радостен съм, че и децата ще се включат активно, защото е важно те да бъдат възпитавани да опазват околната среда чиста", каза инж. Ралев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).