Стар познайник на полицията в Пловдив нападна продавачка и взе оборота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:35 / 08.01.2020
5645
Млад мъж е нападнал продавачка в магазин за домашни потреби и е взел оборота от касата. След обира мъжът побягнал, но забравил два плика с крадени вещи. Уплашената продавачка е сигнализирала на дежурния телефон на охранителната фирма, както и на телефон 112. На място са се отзовали два охранителни патрула и полицейски патрул. След преглеждане на камерите се оказало, че крадецът е познат на органите на реда с други подобни прояви. Той е задържан.

"Нашата служителка е изплашена. Държим връзка с нея. Сега ще си почине 1-2 дни и тогава пак ще се върне на работа. Младо момиче е и това й се отрази доста зле", заяви Ивайло Македонски - собственик на магазина.

"Извършителят е стар познайник на органите на реда. През декември е излязъл от затвора. Не се е съобразил с видео наблюдението, което е поставено в магазина. Разпознат е веднага. Вече е задържан и е в Районното", каза за Нова телевизия Александър Апостолов - експерт по сигурността.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).