ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Спират неправомерното паркиране на тротоара пред хотел Норис
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 11.08.2010Коментари (18)6951
Благодарение на статията, написана преди време от Plovdiv24.bg, е на път да се разреши неприятната ситуация с неправомерното паркиране на автомобили на тротоара срещу хотел "Норис".

Както преди време писахме, имаше много недоволни хора от своеволните паркирания на въпросния тротоар, след като бяхме потърсили за коментар Общинска охрана от там ни завиха, че единственото което могат да направят е да слагат по някоя глоба на нарушителите, които и без това никой не плащал, на практика.

Но явно няколко дни след сигнала и написването на нашата статия, някой от Общината все пак се е задействал и на въпросния проблем вече се вижда края. В момента се извършва монтирането на предпазни колчета на тротоара, които ще възпрепятстват повтарянето на такива инциденти.

Plovdiv24.bg благодари на своите читатели за сигналите и апелира това да продължава и занапред, защото се вижда, че когато има общ език между гражданите и медиите, институциите се задвижват и могат да работят ползотворно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И кое му е гъзарското да паркираш там?Сега да го видя бдителния гражданин,когато колите се преместят в междублоковото пространство.Там вече няма да може да ги изгони,но ще пречат не само на майките с колички,но и на живущите в блоковете.Все пак,хората работещи в района трябва да паркрат някъде.Платеният паркинг не върши работа при цена от 2 лева на час и съответно 16 лева на ден,когато надницата е 20-30 лева на ден.
+2
 
 
Крайно време беше..Не може обикновените хорица да вървят по улицата,а псевдобогаташчетата да си паркират колите,където им е кеф...И това не е само пред НОрис,а на още хиляди места в този град!!
на 11.08.2010 г.
+2
 
 
Кат прочетох всички коментари, май май най-добре ще е да повикаме Бай Евстати .Щото - има хотел- има проблем, няма хотел - няма проблем!
на 11.08.2010 г.
0
 
 
А изсъхналото дърво видимо на снимка номер три кога ще го махнете?
-1
 
 
Като забранявате паркирането,направете паркинг,бе некадърници,пък било то и платен.В този район и без това е трудно да си намериш място да паркираш,представям си сега какво ще е...
+2
 
 
А платения паркинг зад "Норис" ще го узаконите ли? Че силно ме съмнява да ви се отчита в общиничката нещо от приходите от него...
0
 
 
Там паркират безкрайно скъпи возила, някои за по над 200 000евро. Съмнява ме да успеят да го озъптят тия крадци. Ставал съм свидетел на разговори на тези богаташи и дори спрях да посещавам въпросното заведение.
+2
 
 
Освен това точно на въпросния ъгъл бордюра е свален за да преминават инвалидни и детски колички. Как да стане това като там редовно паркира автомобил.
+2
 
 
Освен това при строителството на хотела, умишлено, за да имат още едно парко място, почти направиха ъгъла на тротоара близък до правия ъгъл. А той трябва да е леко скосен за да се завива нормално надясно от "Богомил" към "Ил. Макариополски" . А пък и е пълно безумие на ъгъла на тротоара да има парко място. Това блокира напълно видимостта за завиващите от "Ил. Макариополски" към "Богомил" .
You can't rely on other people to make you happy
на 11.08.2010 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: