Спипаха пловдивчанин с марихуана в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:41 / 26.12.2015
1571
Вчер около 16.10 ч. на бургаската улица "П.К.Яворов" №14, служители от бургаската жандармерия извършили проверка на лек автомобил "Фолксваген Голф", с пловдивска регистрация, с който се придвижвали : 24 годишния Р.А. от Пловдив, 22 годишната С.И. от Бургас, 20 годишния Д.Н. от с. Черни връх и 17 годишната С.М. от Пловдив. В купето на автомобила е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ зелена суха тревна маса (канабис) с тегло около 60 гр. 

При извършения личен обиск в Р.А. е открито полиетиленово пликче, съдържащо зелена суха тревна маса (канабис) а в С.М. - две полиетиленови пликчета със суха тревна маса (канабис). Р.А. и С.М. са задържани със заповеди за задържане за срок до 24 часа. Р.А. направил пълни самопризнания, като заявил, че намереното в автомобила наркотично вещество, както и трите пликчета с канабис са негови, съобщават от МВР-Бургас

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Оповестиха скандални схеми, по които ни "работят" от КАТ
Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са фак...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).