Снимане на филм и отвратително отношение подразниха пловдивчани на открит басейн

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
16:57 / 07.08.2019
24516
Пловдивчанка остана неприятно изненадана от преживяването в един от откритите басейни на Пловдив. Става въпрос за този на хотел "Санкт Петербург". Публикуваме разказа на жената без редакторска намеса:

Днес отидохме аз и мои приятели на басейна на Санкт Петербург, с цел да разпуснем и да си починем, но oще с влизането си бяхме изненадани. Снимаше се филм, но никой не ни беше казал на входа. Всичко беше добре, но с влизането ни накараха да заобикаляме целия комплекс. Имаше много деца в басейна, което според мен е нормално да вдигат шум, а от екипа постоянно се крещеше да мълчат и даже ги изкарваха принудително от басейна. Това не мисля, че е нормално още повече, когато от два басейна, работи половин. Поведението на персонала беше неприемливо. Отидохме да търсим откъде да си вземем храна и видяхме, че на единия бар имаше, но веднага една сервитьорка ни изгони много неуважително, тъй като се снимало. Следователно го приех за неприемливо и я попитах, защо не са сложили някаква табела или не са ни предупредили предварително. Когато решихме да си ходим, минахме пак по заобиколния път и един човек ни спря, за да изчакаме и когато мина някаква снимка ни казаха да побързаме и да тичаме към изхода, даже нагло ни даваха зор. Персонала на изхода явно забеляза недоволството на хората и при излизане даже се заяждаше с тях и каза “като не ви е харесало не идвайте повече, ще се радваме"...Това за мен е крайно недопустимо!!!

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).