Смрад държи будни част от пловдивчани, РИОСВ безсилни през нощта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
08:00 / 06.08.2013
15364
От години остра непоносима миризма на развалено се носи в късните часове в кв. Кючук Париж и кв. Смирненски, оплака се в редакцията на Plovdiv24.bg пловдивчанката Христомира Стоянова. Тя сигнализира, че историята се повтаря отново и отново.

"Предната вечер към полунощ се разнасяше позната вече смрад в района на Сточна гара където живея. Тази непоносима миризма не идва просто от някоя шахта, аз живея на шестия етаж и не можем да спим", обяснява Стоянова.

Тя разказва, че зловонието се появява в късните часове между 23 – 24 часа. Понякога то се усещало и в 8 сутринта.

"Непрестанните сигнали до РИОСВ от различни райони явно не дават резултат и продължаваме да бъдем обгазявани, почти всяка вечер", пише пловдивчанката. 

Сигнализирахме РИОСВ-Пловдив. От пресцентъра на инспекцията коментираха: "По нощите ние нямаме човек, за да реагираме. На другия ден миризмата може би я е нямало. Все пак има вятър и тя се разсейва. Сигналите приети на зеления телефон за месец юли вече могат да се видят на страницата на РИОСВ-Пловдив. При високи температури и особено когато падне или се вдигне атмосферното налягане започват да смърдят шахтите и канализацията. Лошото е, че когато отидем миризмата вече я няма, а хората малко трудно казват каква е точно, за да се търси източника", обобщават от пресцентъра.

Виж коментарите (36)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).