Служители на пловдивската дирекция на МВР отличени за висок професионализъм

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
10:11 / 08.11.2019
6797
По повод празника на българската полиция – 8 ноември /Архангеловден/, служители на пловдивската дирекция на МВР бяха отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона. На тържествената церемония днес директорът старши комисар Йордан Рогачев поздрави колегите си и им благодари за готовността да утвърждават позитивния облик на полицията, като осигуряват добър обществен ред, сигурност и спокойствие на гражданите, въпреки трудностите и предизвикателствата.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения са наградени 295 служители на ОДМВР – Пловдив.

От министъра на вътрешните работи предметна награда – огнестрелно оръжие, получи главен инспектор Мирослав Петков, началник на сектор в отдел “Криминална полиция". Други 4 служители са отличени с грамоти.

Със заповед на главния секретар на МВР на 11 служители е обявена благодарност и писмена похвала. За конкретен съществен принос при изпълнение на служебните задължения с писмена похвала са наградени от директора на ОДМВР 180 служители, а от началниците на районни управления и сектори – 99.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).