След лудницата в пловдивски мол: Добра идея, но с изключително ужасно изпълнение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:04 / 17.09.2023
21343
Вчера в киносалоните на Cinema Сити в цялата страна бе истинска лудница. Причината е, че по случай Деня на киното всички билети бяха на цена от 4,50 лева, включително и тези прожекции за IMAX и 4DX.

В "Мол Пловдив" буквално имаше стотици, които искаха да се възпозлват от промоционалната цена. Целият трети етаж на най-стария пловдивски мол бе задръстен от кино любители. Средно меню с пуканки също бе на цена от 4,50 лева.

Редовните цени на билетите за 2D филми са 14 лева, 3D - 16 лева + 2 лева за очила, тези филми с 4DX и 4DX 3D СА между 20 и 24 лева.

По касите на обекта се образуваха огромни опашки, на които се чакаше, особено във вечерните прожекции, поне по 30-40 минути.

Дотук добре. Обаче тези евтини 4,50 лева трудно биха компенсирали всичко останало. Лоша организация, нулева хигиена и инфантилни зрители.

Потребители в социалните мрежи споделят, че това е била една много добра идея, но с ужасно изпълнение поради липсата на всякакъв контрол. На прожекции на филми, които са с ограничения в показа, е имало изобилие от малолетни деца.

Много клиенти веднъж влезли с един билет също така оставали да гледат и още филми усърдно дебнели в коя зала има свободни места.

Но това не е всичко -  в киносаланите е било пълно с хора с никаква култура. Говорили са високо, постоянно са сновели между седалките и сякаш нарочно са правили всичко възможно да развалят кино изживяването на истинските зрители. 

A кошовете за боклук, в които зрители си хвърлят кофите от пуканките и напитките, бяха като след апокалипсис (б.р. - Видео - накрая в статията).

От веригата кинокомплекси обещават, че това няма да е последна такава промоция.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева
Кметът на Пловдив със слово за 24 май
"Лаута" се пръска по шевовете, скари и чевермета на всяка крачка,...
Пъстър панаир на занаятите, Иван Звездев е специален гост


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).