ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
След дълги умувания и кавги, приеха бюджета на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 28.01.2011Коментари (27)6757
© Plovdiv24.bg
Въпреки ожесточената борба на съветниците на ГЕРБ срещу антисоциалния според тях бюджет, най-важният документ за град Пловдив бе гласуван, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 28 съветници гласуваха "за", 4 "против" и нула "въздаржал се".

"Бюджетът, който се гласува днес е абсолютна пародия. Групата на ГЕРБ сме категорично против, защото не виждаме нищо социално в този бюджет. Всички социални предложения от моя страна и предложението на проф. Дженева за културата бяха орязани. Кметът Славчо Атанасов имаше вчера едно изказване, с което той не подкрепяше безплатните детски заведения, а след дълга и тежка нощ размисъл е променил своето становище и предложението на Николай Радев, да се премахнат таксите, бе прието. Да не говорим, че преди обяд Атанасов подкрепяше парите за ансамбъл "Тракия", но след обедната почивка вече не беше на това мнение", възмутена беше Надя Танева.

"Абсолютно предварително решен бюджет и това гражданите на Пловдив трябва да го знаят. Кметът Славчо Атанасов опря до 1 млн. от районните кметове. Той ни взе парите, с които ние работим: пълним дупки, правим тротоари и осветления. Aз лично за 4 г. не съм видяла какво общината е направила за гражданите. Оттук-нататък всички жалби от гражданите на "Централен" ще ги препращам към него", каза през сълзи Райна Петрова.

Павлина Кацарова заяви, че Бюджет 2011 е правен на тъмно с уговорки и не подкрепя здравеопазването.

"Това е един бюджет, в който си нарязахте и поделихте парчетата от баницата", обърна се към управляващата коалиция шефката на РИО.

След около 5 ч. дебати бюджетът беше приет и се пристъпи към другата изключително важна точка в дневния ред, касаеща облигационния заем.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 65
01.12.2011 »
01.12.2011 »
18.03.2011 »
17.03.2011 »
17.03.2011 »
17.03.2011 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чалгаджиите и циганите могат да са доволни! Защо трябва да са безплатни градините! Щом ще се гледа само физическо оцеляване, значи можем да разберем накъде отиваме! Само културата може да ни извади от кризата, в която е изпаднал града ни вече не знам колко години! Защо се дават и пари за билети на футболни мачове? Аз лично, съм голям фен, но искам да отида и да си платя билета! Стига популизъм! Унищожавате духовно града ни, което е най-страшното! Вие сте най-големите идиоти! Добре, че свършва твоето време, Славчо! Ти си поредния, дори най-лошия некъдърен кмет на Пловдив!
на 28.01.2011 г.
+1
 
 
БОЙКО, ПЛАТИ СИ НА Пловдив ЗА БОКЛУКА КОЙТО ТИ ВЗЕМАМЕ ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ГРАДА НИ ДА ТЕГЛИ КРЕДИТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ!!! ПЛАТИ СИ ЗА ДА НЕ СЕ КАРАТ НАШИТЕ КМЕТОВЕ !!!!!!!!!!
+1
 
 
Господин Тотев, моля спрете този безумен бюджет в името на пловдивчани!
0
 
 
СЛЕД ДЪЛГИ...ВСЕ ПАК ГО ПРИЕХА БЮДЖЕТА,КАТО В КРАЙНА СМЕТКА ОСАКАТИХА И УНИЩОЖИХА АНСАМБЪЛ "ТРАКИЯ" ! ПОЗВОЛИХМЕ НА ПРОСТОТИЯТА ОТНОВО ДА НАДЛЕЕ - ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ ЩЕ ХОДЯТ БЕЗПЛАТНО НА ФУТБОЛНИ АТРАКЦИИ, А ОСТАНАЛИТЕ - КОИТО ИСКАХА ДА ПОГЛЕДАТ НЕЩО КРАСИВО И ЦЕННОСТНО - НЯМА ДА МОГАТ, ПОНЕЖЕ НЯМА ДА ИМА МЕЖДУНАРОДНИ ФОЛКЛОРНИ ФЕСТИВАЛИ, НЯМА ДА ИМА И АНСАБЪЛ "ТРАКИЯ", НЯМА ДА ИМА И КУЛТУРА, И КАКВО ОЩЕ НИ ОСТАНА - ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА?
+4
 
 
Този бюджет може да бъде определен като подигравка, Глафчо докато мойте внуци връщат твоят заем къде ще бъдат твоите и тези на хората от екипа ти ?
0
 
 
Областния не трябва ли да разпише бюджета?
-1
 
 
Браво на управляващата града ни коалиция,така се защитават интересите на Пловдив,гледах дебатите по телевизията герб бяха много жалки.
+1
 
 
ФляФФчо се подписа на политически му некролог, отпечатан някъде през 2007 година. А партийката му майка БСП така го използва, понеже едва ли ще имат повече власт в Пловдив, до последно да го смучат. Но иде видов ден...
+1
 
 
Ето идеален повод сега, като се плюе по Атанасов от коментиращите тук, да има смисъл. Значи, ако в някой район има дупки, вече спокойно може да се обвини Славчо. Това е добре, всички противници на кмета могат да са доволни. Цялата работа по приемането на бюджета си прилича на приемането на държавния бюджет. Който държи ножа, той реже баницата. Сигурно на Бойко и бойковци им е гадно сега, ама и при разпределението на държавния бюджет пак е имало такива, на които им е било гадно... Ко да прайш, политика!?
на 28.01.2011 г.
+1
 
 
Стига с тези заеми да пълним гушите на ненаситните банки има и еврофинансиране но за това трябват кадърни проекти
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: