ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо Атанасов получи още по-широка подкрепа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 10.10.2011Коментари (12)5920
© Plovdiv24.bg
Тодор Христев, председател на Граждански комитет "Пловдив", обяви подкрепата си за кандидатурата на Славчо Атанасов като кмет на Пловдив за втори мандат, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана в централата на ВМРО-НИЕ на ул."Гладстон" в града. 

"Подкрепяме Славчо Атанасов, защото това, което направи той за града през изминалите 4 години, е показателно. Пловдив се развива и за да се продължи тази политика, както и градът да заеме мястото, което му се полага като най-старият такъв в Европа, смятаме, че е нужно обединение на гражданските сили, а не обратното", заяви Христев. 

Славчо Атанасов благодари за оказаната подкрепа и подчерта, че за него тя е изключително важна.

"Като действащ общински съветник Тодор Христев показа, че милее за интересите на Пловдив. Той доказа, че е е разумен, консенсусен и справедлив. Избягваше да влиза във всякакви конфронтации и политизации на проблемите на града, а името му не беше забъркано в нито един скандал", заяви Славчо Атанасов.  

Той призова всички, решили да гласуват за него, да подкрепят и листата му за общински съветници, позовавайки се на известната фраза: "Генерал без армия не може".

Председателят на предизборния щаб на ВМРО-НИЕ Илко Илиев заяви, че тази седмица се очаква нова подкрепа на Славчо Атанасов, като този тя ще бъде заявена от кандидат-президент, чието име обаче Илиев пожела да запази в тайна.

Припомняме, че след коалицията от политически партии, която застана зад Славчо Атанасов още през юли, подкрепа за сегашния кмет през миналата седмица дадоха още КНСБ и лидерът на синдиката в Пловдив д-р Татяна Миран, както и ПП "Гражданска сила", заедно с движението "Пловдивчани за Пловдив", оглавявани от инж. Димитър Костов



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много подкрепа-много нещо. Брей, той целият свят бил за Славчо. Очаква се в следващата серия на Междузвездни войни емблематичният Чубака да изреве, яхнал Тунгутския метеорит - "Славчууууу" Картинката се изясни:всички срещу ГЕРБ. Даже и Търновалийски, досущ като Алековия герой-Търновалията/незнаещ къде се наммира точно/ и той подкрепя Славчо. Щото тая слаба БСП кандадатура е реверанс към бате ви Славе, нищо друго. За съжаление широки коалиции значат широки обещания и пазарлъци под масата.Подкрепа за Славчо означава подкрепа за задкулисни герои и играчи. Да кажем НЕ на 23.10!!!
на 10.10.2011 г.
-2
 
 
ГЕРБ , експерти , култура ... смях.
+4
 
 
Колко си жалък, Тодоре!!! Едва ли в Пловдив има човек, който да е паднал по-ниско от тебе! Започна от партията на Тинко Ефенди(Христо Аджаров), мина през СДС, присламчи се към Христо Бисеров и другия измамник - Цонев, последва ги след като си счупихте хатъра с Костов, направи се на активист в ВМРО-БДД, после чрез големия адвокат Павел Шопов оглави АТАКА(мамата й разказа в желанието си да я осребриш по-вече и по-вече!!!), после "засвири" на Славчо и Бойко-Ватевци(нали са на власт, а ти си БЕДЕН, БЕДЕН, ама като черковна мишка БЕДЕН), и сега в купом с прекупвача на антики - Дим.Костов... с момченцата от ДС!!! Колко си продажен, Тодоре...и ЖАЛЪК!
+4
 
 
хахахаха добре са го измислили ама не вярвам някой да им се върже ,интересно отколко още "световно известни" партии ще бъде подкрепен ....... как да гласувам за човек дето ме мисли за балък и да му се вържа на ефтините трикове
+5
 
 
Тодор Христев е на 15 място в листата на Царацовската група и колко са "изненадани" хората от тази подкрепа. Важното е да се чува, че Славчо е подкрепен. Така беше и с възпълничкия бивш политик Димитър Костов, който популяризира педофилско циганската история на Кмета, а сега след обещание за 20 сребърника е готов да подкрепи и кръвния си враг. Имат ни за балъци на квадрат.
на 10.10.2011 г.
-3
 
 
Много баби-хилаво дете В България всеки фалирал политик прави я партия я сдружение Пълен бойкот на изборите това е истината
-1
 
 
Как може да има хора които държат на този провален политик и кмет огледайте се Пловдив ,е на едно от последните места по усвоени пари по европейски програми всичко което се прави в тоя град е свързано с двама трима олигарси, инфрастуктура некадърно управление всичко е ПЪЛЕН БАТАЛ И АКО ТОВА НЕ СЕ ВИЖДА ОТ НЯКОИ ХОРА ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ....Много болни мозъци коне с капаци живеят в този град
+2
 
 
Ехаааа,Славчо има още един глас,това му гарантира победа на първи тур. Колко са елементарни тези хорица от вмро-ние,вие,те.След 23 октомври ВЪН.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: