Славчо Атанасов: За всяко нещо има оправия, въпросът е да знаеш как

Автор: Диана Бикова
Коментари (6)
13:30 / 12.09.2023
4563
"Оставих Пловдив с 23 милиона лева свежи пари в касата на общината и без нито един лев дълг. С най-социалната политика в разгара на световната икономическа криза. Имам самочувствието, че умея да управлявам в такава тежка ситуация" - това каза пред журналисти Славчо Атанасов, кандидат за кмет на коалиция "Съединени за Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Атанасов сподели, че е свикнал да се справя с кризи и е убеден, че с опит и професионализъм ще се справи. Признава, че новият кмет ще има тежка задача, ще бъде разпределител на средства, защото с получените приходи ще трябва да плаща банковите заеми. 

По неофициални данни, Пловдив има 120 милиона дългове, но не е изключено сумата да е доста по-голяма. "Има подписани много договори без осигурено финансиране и новият кмет трябва да се разплаща. За всяко нещо има оправия, въпросът е да знаеш как да го направиш" - обясни той. 

Не се притеснява от наплива на кандидати за кмет на града. Смята, че най-лошото, което би могло да се случи на Пловдив, е да бъде поет от кмет без опит, който тепърва да се учи.

Откроява като най-важния проблеми презастрояването в града и отбеляза, че имаме хубави закони, но те не се спазват. "Вижте река Марица – прилича на джунглата на Ориноко. Това е най-голямата характеристика на управлението в Пловдив за последните 12 години. За последно беше почиствана по мое време" - посочи като пример.

Освен кандидат за кмет Славчо Атанасов ще бъде водач на листата общински съветници на коалицията. Очаква се имената да бъдат представени до една седмица.

"Хората в града са различни, всеки има някакви предпочитания. Обръщам се към пловдивчани - на 29 октомври излезте и масово гласувайте, за да не бъдат фалшифицирани изборните резултати" - призова Атанасов.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).