Славчо Атанасов: Повече зелени пространства в "Западен"

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
08:56 / 03.10.2019
6608
Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов ежедневно провежда своята кампания по кварталите сред пловдивчани. "Оставаме верни на срещите от врата на врата и очи в очи с хората, защото за нас това е единственият правилен начин. Никога не сме се крили, нашият стил на работа е в прякото общуване близо до гражданите", коментира Атанасов.

Заедно с кандидата за кмет на "Западен“ Десислава Желязкова, двамата разговаряха с живеещите в района, които се оплакаха от проблеми с чистотата. Погледнете какво става, окосиха тревата два пъти и цяло лято я оставиха да гние и да завъжда комари, никой не идва да погледне състоянието на междублоковите пространства, споделиха хората.

"Наистина ми прави много лошо впечатление състоянието на тревните площи в почти целия район, навсякъде е запуснато и занемарено, тревата е изсъхнала, цветя и храсти няма, личи си, че отдавна не е работено в района, но това веднага ще променим, ако ни дадете доверие и ни подкрепите на 27 октомври", ангажира се Славчо Атанасов.

От своя страна кандидатът за районен кмет на "Западен“ Десислава Желязкова, която вече е била кмет на района допълни, че е подготвила проекти, с които междублоковите пространства ще бъдат възстановени, облагородени и превърнати в приятни места за общуване и отмора. Изключително държа отново да направим "Западен“ най-зеленият район на Пловдив, а както се вижда в момента състоянието е доста запуснато, допълни още Желязкова.

Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов заяви пред хората, че изцяло подкрепя Десислава Желязкова в намеренията й да възвърне славата на района като зелен оазис и припомни, че в неговия мандат бяха спечелени европейски средства, с които се направиха нови паркове в района с беседки и детски площадки, отговарящи на най-съвременните изисквания.

Из целия град виждам как кварталите са занемарени, не е обръщано почти никакво внимание, сякаш градът е бил разделен на централна част и периферия. Аз не мога да допусна Пловдив да се развива на две скорости и ние ще работим активно във всички райони и квартали на града, категоричен беше Славчо Атанасов.

Кандидатът за кмет на "Западен“ Десислава Желязкова запозна жителите на района с най-спешните задачи, които е набелязала за действие:

Пълна ревизия на сегашното управление с всички последващи отговорности.

Изграждане, възстановяване и поддържане на зелените площи и детските площадки в междублоковите пространства. Изграждане на още една ясла и детска градина – жизнено необходими за младите семейства в района.

Реконструкция на малките квартални улици, важни за жителите на район "Западен".

Увеличаване на паркоместата за живущите в района. Десислава Желязкова, по примера на Славчо Атанасов, ще има приемен ден всеки ден и ще въведе широко практиката на обществените обсъждания за важните проекти, касаещи развитието на район "Западен“. Желязкова се ангажира, че ще управлява открито, честно, прозрачно и с грижа към хората и техните проблеми.

Виж коментарите (7)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).