ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо Атанасов: Пари за Пловдив ще има независимо кой е кмет
Автор: Васил Динев 21:07 / 14.10.2019Коментари (6)7962
Кандидатът за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО – БНД Славчо Атанасов не спира срещите си с пловдивчани. Всеки понеделник той прави приемна за граждани още от първия ден, в който бе избран за народен представител. Стотици хора минават, има най-различни казуси - от тежки семейни и социални проблеми до хора, които имат активна гражданска позиция и идват да дискутираме проблеми, свързани с развитието и бъдещето на Пловдив, споделя Славчо Атанасов. Никого не връщам и винаги ми е приятно да общувам с пловдивчани. Това е важно за мен, защото повечето точки в програмата и обществения договор, които предложих на хората, дойдоха именно от тези срещи, допълва Славчо Атанасов.

"Днес например ме питаха вярно ли е, че ако ме изберат за кмет, правителството ще спре парите за Пловдив. Така се говорело из града.

Аз обясних на хората, че най-голямата измама, мантрата, която се тиражира през последните години от местната структура на ГЕРБ е, че за Пловдив ще има пари, само ако кметът е от управляващата ГЕРБ.

Дадох им конкретни цифри. В моя мандат от държавата получих 52 млн.лв. и допълнително 17 млн.лв. целево за разширяването на пистата на летище Пловдив. След мен, Иван Тотев получи 56 млн. лв. през първия си мандат и 50 млн. лв. през втория. Е, къде е разликата във финансирането на Пловдив, попитах хората, с които разговарях. Ние вече го казахме. Казаха го и вицепремиерът Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов – Пловдив е важен град за правителството и средства за него, независимо кой е кметът на Пловдив, - ще има“, подчерта Славчо Атанасов.

По думите му най-сериозни са оплакванията от бездушно и неадекватно отношение на общинската администрация и от състоянието на кварталите. "Повечето посетители на приемната ми идват с конкретни сигнали за недостатъчни места за паркиране и възникване на междусъседски скандали по този повод, оплакват се от изоставени междублокови пространства, изпотрошени тротоари. Майки с колички ме спират буквално на улицата отпред и ми разказват какви усилия им коства придвижването в различни части на града, дори и в центъра“, разказва Славчо Атанасов.

"Аз обяснявам, че не приемам за нормално кварталите на града да бъдат изоставени за сметка на центъра и вече съм поел публично ангажимента Пловдив да се развива на една скорост. Задължил съм всичките наши кандидати за районни кметове да изработят спешна програма за възстановяване на районите си, в нея са включени най-неотложните ремонти, а аз ще предвидя адекватни суми в бюджета специално за развитието на районите. Там ще положим много усилия“, коментира Славчо Атанасов.

Приемната на кандидатът за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО-БНД няма да прекъсва работа по време на кампанията, защото записаните за среща пловдивчани са много.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Карловското ЗКПЧ със селски диалект наистина ли ни мисли за толкова късопаметни...? :) В случай, че някой наистина е забравил, да спомена още веднъж най-забележителните му постижения като кмет: 1) Откри тоалетна в парка пред пощата. С мажоретки... :) 2) Обави война на Либия и по тази причина известно време ходеше на работа с каска(?!?). 3) Купи метли без дръжки за 700 000 лева. 4) Изпусна МАСА пари по европроекти, с които можеше наистина да направи много за града, щото решил да отиде в последния възможен ден от срока за подаване на документи, ама 5 минути след като приключили работа хората. А оправданията му след това бяха като на ученик без домашно... :) 5) Набучи на копие договора за софийския боклук и се скара с централната власт. 6) И най-важното - въпреки, че беше избран с подкрепата на ГЕРБ, още на първите заседания на Общинския съвет продаде града на Гергов. Ляфчу Закапечейски - кмет? Не, мерси... :)
+4
 
 
Славчо Атанасов лъже на поразия. 50 милона дълг от заема на Чомаков ни остави. Изплащахме по 7 млн. на година. Пловдивчани не са толкова прости и с къса памет, че да не си спомнят за най-некадърното и станало за посмешище управление на карловското ЗКПЧ, прославил се като подлога на БСП и лично на другаря Гергов. Капак на всичко бяха прословутите метли без дръжки , направени от тръни за близо 1 милион лева. Единствено балъци и изкукали пенЦионери могат да му се вържат на плямпанията.
+3
 
 
Ще има докато сте на власт и рекетирате ГЕРБ, а после? Като миналия път? Идиотски идеи, за които никой не би дал и лев. И после - другите криви, а вие най-добрите - не, мерси!
+3
 
 
И какво направи с получените милиони от правителството..... а да тоалетна, метли за чистене и едно супер грозно водно пръскало-ренде за главната ни улица. Голям прахосник си ей... Хората след теб, с такъв бюджет, доста по-значими неща направиха. Истината слаФчо е: ти беше избран с гласовете на ГЕРБ и те те подкрепяха, докато не ти лъсна г*за червен, много се изложи, апропо в Либия си много търсен, бЕгай там, почни на чисто, носи си и вазелин.....
+3
 
 
То имаше и когато ти беше кмет ,ама беше толкова НЕКАДЪРЕН ,че боядиса една тоалетна за 4 г. ......така ,че пари ще има но е важно КОЙ ще е кмет!ГЛАФЧООО!Да не забравяме и в последните 3 месеца в които беше кмет купи МЕТЛИ ОТ СЛАМА за 700хил. лева .....
+3
 
 
Помним едни други приказки, след като герб те направиха кмет рџ?Ѓрџ?Ѓрџ?Ѓ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: