»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
—лавчо јтанасов: ѕари за ѕловдив ще има независимо кой е кмет
јвтор: ¬асил ƒинев 21:07 / 14.10.2019 оментари (6)3022
 андидатът за кмет на ѕловдив от Ќ‘—Ѕ и ¬ћ–ќ Ц ЅЌƒ —лавчо јтанасов не спира срещите си с пловдивчани. ¬секи понеделник той прави приемна за граждани още от първи€ ден, в който бе избран за народен представител. —тотици хора минават, има най-различни казуси - от тежки семейни и социални проблеми до хора, които имат активна гражданска позици€ и идват да дискутираме проблеми, свързани с развитието и бъдещето на ѕловдив, сподел€ —лавчо јтанасов. Ќикого не връщам и винаги ми е при€тно да общувам с пловдивчани. “ова е важно за мен, защото повечето точки в програмата и обществени€ договор, които предложих на хората, дойдоха именно от тези срещи, допълва —лавчо јтанасов.

"ƒнес например ме питаха в€рно ли е, че ако ме изберат за кмет, правителството ще спре парите за ѕловдив. “ака се говорело из града.

јз об€сних на хората, че най-гол€мата измама, мантрата, ко€то се тиражира през последните години от местната структура на √≈–Ѕ е, че за ѕловдив ще има пари, само ако кметът е от управл€ващата √≈–Ѕ.

ƒадох им конкретни цифри. ¬ мо€ мандат от държавата получих 52 млн.лв. и допълнително 17 млн.лв. целево за разшир€ването на пистата на летище ѕловдив. —лед мен, »ван “отев получи 56 млн. лв. през първи€ си мандат и 50 млн. лв. през втори€. ≈, къде е разликата във финансирането на ѕловдив, попитах хората, с които разговар€х. Ќие вече го казахме.  азаха го и вицепремиерът  расимир  аракачанов, и ¬алери —имеонов Ц ѕловдив е важен град за правителството и средства за него, независимо кой е кметът на ѕловдив, - ще имаУ, подчерта —лавчо јтанасов.

ѕо думите му най-сериозни са оплаквани€та от бездушно и неадекватно отношение на общинската администраци€ и от състо€нието на кварталите. "ѕовечето посетители на приемната ми идват с конкретни сигнали за недостатъчни места за паркиране и възникване на междусъседски скандали по този повод, оплакват†се от изоставени междублокови пространства, изпотрошени тротоари. ћайки с колички ме спират буквално на улицата отпред и ми разказват какви усили€ им коства придвижването в различни части на града, дори и в центъраУ, разказва —лавчо јтанасов.

"јз об€сн€вам, че не приемам за нормално кварталите на града да бъдат изоставени за сметка на центъра и вече съм поел публично ангажимента ѕловдив да се развива на една скорост. «адължил съм всичките наши кандидати за районни кметове да изработ€т спешна програма за възстанов€ване на районите си, в не€ са включени най-неотложните ремонти, а аз ще предвид€ адекватни суми в бюджета специално за развитието на районите. “ам ще положим много усили€У, коментира —лавчо јтанасов.

ѕриемната на кандидатът за кмет на ѕловдив от Ќ‘—Ѕ и ¬ћ–ќ-ЅЌƒ н€ма да прекъсва работа по време на кампани€та, защото записаните за среща пловдивчани са много.


ќще по темата: общо новини по темата: 714
18.11.2019 »
15.11.2019 »
15.11.2019 »
15.11.2019 »
15.11.2019 »
15.11.2019 »
предишна страница [ 1/119 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+3
 
 
 арловското « ѕ„ със селски диалект наистина ли ни мисли за толкова късопаметни...? :) ¬ случай, че н€кой наистина е забравил, да спомена още веднъж най-забележителните му постижени€ като кмет: 1) ќткри тоалетна в парка пред пощата. — мажоретки... :) 2) ќбави война на Ћиби€ и по тази причина известно време ходеше на работа с каска(?!?). 3)  упи метли без дръжки за 700 000 лева. 4) »зпусна ћј—ј пари по европроекти, с които можеше наистина да направи много за града, щото решил да отиде в последни€ възможен ден от срока за подаване на документи, ама 5 минути след като приключили работа хората. ј оправдани€та му след това б€ха като на ученик без домашно... :) 5) Ќабучи на копие договора за софийски€ боклук и се скара с централната власт. 6) » най-важното - въпреки, че беше избран с подкрепата на √≈–Ѕ, още на първите заседани€ на ќбщински€ съвет продаде града на √ергов. Ћ€фчу «акапечейски - кмет? Ќе, мерси... :)
+4
 
 
—лавчо јтанасов лъже на порази€. 50 милона дълг от заема на „омаков ни остави. »зплащахме по 7 млн. на година. ѕловдивчани не са толкова прости и с къса памет, че да не си спомн€т за най-некадърното и станало за посмешище управление на карловското « ѕ„, прославил се като подлога на Ѕ—ѕ и лично на другар€ √ергов.  апак на всичко б€ха прословутите метли без дръжки , направени от тръни за близо 1 милион лева. ≈динствено балъци и изкукали пен÷ионери могат да му се вържат на пл€мпани€та.
+3
 
 
ўе има докато сте на власт и рекетирате √≈–Ѕ, а после?  ато минали€ път? »диотски идеи, за които никой не би дал и лев. » после - другите криви, а вие най-добрите - не, мерси!
+3
 
 
» какво направи с получените милиони от правителството..... а да тоалетна, метли за чистене и едно супер грозно водно пръскало-ренде за главната ни улица. √ол€м прахосник си ей... ’ората след теб, с такъв бюджет, доста по-значими неща направиха. »стината сла‘чо е: ти беше избран с гласовете на √≈–Ѕ и те те подкреп€ха, докато не ти лъсна г*за червен, много се изложи, апропо в Ћиби€ си много търсен, б≈гай там, почни на чисто, носи си и вазелин.....
+3
 
 
“о имаше и когато ти беше кмет ,ама беше толкова Ќ≈ јƒЏ–≈Ќ ,че бо€диса една тоалетна за 4 г. ......така ,че пари ще има но е важно  ќ… ще е кмет!√Ћј‘„ќќќ!ƒа не забрав€ме и в последните 3 месеца в които беше кмет купи ћ≈“Ћ» ќ“ —Ћјћј за 700хил. лева .....
+3
 
 
ѕомним едни други приказки, след като герб те направиха кмет рЯШБрЯШБрЯШБ
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« Ќоември 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
Ѕотев в ѕърва лига, сезон 2019/2010
 ауза  олежа
√ол€м удар на ћ¬– ѕловдив
ѕроверки в култови хотели в ѕловдив и —офи€
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
 ои тр€бва да са приоритети на нови€ кмет «дравко ƒимитров?
Ѕорбата с трафика и задръствани€та
Ѕорбата с презастро€ването
ѕодобр€ване на услигите на √радски транспорт
Ѕорбата с мръсни€ въздух в ѕловдив
–еализиране на обществените приемни
–еализиране на иде€та за градски референдуми
Ќови детски градини
ƒруги
Ќе мога да прецен€
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: