Синът на известен тартор от "Столипиново" е биячът на шофьора

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
12:05 / 11.01.2023
13197
Енвер Асан Мехмед се изправи днес пред Районен съд - Пловдив като обвиняем по дело за причиняване на лека телесна повреда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 31-годишният мъж е син на известния тартор в "Столипиново" Асан Мехмед, познат още с прозвището Кучкаря.

Енвер, който в момента работи като социален асистент по проект за социални услуги, е обвинен в това, че по хулигански подбуди е предизвикал "травматичен артрит на лявото слепоочно-долно челюстна става и частично счупване на короната на шести долен ляв зъб" на 48-годишния шофьор от градския транспорт в Пловдив Бисер Асенов.

Инцидентът е от 28.10.2020 година и е станал на крайна спирка на ул. "Калина" в "Столипиново". Пострадалият бил спрял за престой върху остров, изграден на ул. “Калина“ в близост до ул. “Крайречна“. Той бил сам в автобуса, тъй като изчаквал кондуктора, който слязъл на предпоследна спирка. Рейсът бил със запален двигател и със затворени врати. Подсъдимият Енвер говорил по телефона в близост до автобуса и след като приключил разговора си, почукал на предната врата. Шофьорът му отворил вратата, защото го помислил за пътник.

Когато обаче подсъдимият влязъл, се развикал на шофьора защо спира на посоченото място. Докато пострадалият се извинявал, Енвер Асан Мехмед започнал да му нанася удари с юмруци в областта на лицето, след което го хванал с ръце и издърпал по стълбите от автобуса. Бутнал Бисер Асенов на земята и започнал да му нанася удари с ръце и крака по лицето.

Веднага щом подсъдимият спрял с непредизвиканата физическа агресия, шофьорът се изправил и влязъл в автобуса като затворил предната врата. След това се обадил на тел.112, тъй като на място пристигнал и бащата на подсъдимия - Ахмед Асан, който също се държал агресивно и заплашително.

Насроченото за днес разпоредително заседание обаче бе провалено поради учудващо нелепа грешка на прокурора. Оказа се, че в обвинителния акт, както и в цялото досъдебно производство, е сбъркана датата на престъплението - вместо 28.10.2020 година навсякъде е записано 28.10.2022 г. Поради тази причина съдията логично върна делото в досъдебна фаза за коригиране на съществените нарушения.

Виж коментарите (4)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).