Силвия Маринова е жената, обвинена за голямата измама в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (2)
15:16 / 16.01.2020
19428
Силвия Маринова е жената, обвинена за голямата измама в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В момента съдът се запознава с материалите, събрани по случая и решава каква мярка да бъде взета спрямо нея.

Днес, 16 януари 2020 г., Районна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо обвиняемата Маринова, на 51 години, която е била установена и задържана след продължително и щателно издирване по повод обявяването й за общодържавно издирване, защото се е укривала въпреки повдигнатите спрямо нея обвинения по чл. 209 ал.1 вр. с чл. 26 ал.1 от НК и чл. 308 ал.1 от НК. 

Посочените престъпления касаят осъществена от обвиняемата измама спрямо 11 пострадали лица, предоставили документи с цел обработката и внасянето им в НОИ срещу заплащане, което не е било извършено, както и използването на неистински документ пред същото учреждение за набавяне и оформяне на необходимия набор от документи, касаещи отпускане на пенсия, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.

Жената е предлагала услуга, че ще обработи документите, необходими за пенсиониране срещу пари и ще ги представи в НОИ.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).