"Сиксти Кей" разкрива до 100 нови работни места в Пловдив през следващите месеци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:16 / 08.03.2019
25901
Една от първите аутсорсинг компании, открили офиси в Пловдив - "Сиксти Кей“, обяви планове си за по-нататъшно разширяване на бизнеса в града с най-малко 100 специалисти обслужване на клиенти. 60K е една от най-големите независими компании в сектора на аутсорсинг индустрията в България и на Балканите, оперираща в София и Пловдив. 

"Сиксти Кей“ вече е работодател на повече от 1550 души, като в града под тепетата компанията е наела повече от 550 служителя, което я прави един от най-големите работодатели в града.  

60K обслужва клиенти в сфери като телекомуникации, медии, туризъм, авиация, фитнес и свободно време, онлайн продажби и други. Въпреки, че основният език, на който се предоставя обслужване на клиенти, е английски, офисът на "Сиксти Кей" в Пловдив предоставя услуги на немски, френски, италиански, испански, турски и дори корейски език и хинди. 

Джонатан Гладуиш, главен изпълнителен директор и основател на компанията, коментира:  

"Пловдив изпълни обещанието си да осигури висококвалифицирана работна сила. Предложи ни разнообразие от говорими езици, висок стандарт на образование, достъпност до първокласни офиси и инфраструктура, както и сътрудничество и проактивна подкрепа от общинското управление в Пловдив. Качеството на работната сила в Пловдив също е признато от нашите клиенти, някои от които са натрупали опит в други страни като Индия, Виетнам и Филипините, сега търсят не само намаляване на цената на услугата, но и качеството на потребителското преживяване. Добрият потребителски опит включва много повече умения от водене на разговор по телефона. По-доброто цялостно преживяване на клиента изисква и демонстриране на социални умения, емпатия и разбиране - нещо, което нашият изключителен екип от Пловдив предлага. 

Ето защо един от най-големите ни партньори в телекомуникационната индустрия е решил да разшири екипа си в България и по-специално в Пловдив, разкривайки близо 100 допълнителни позиции за специалисти обслужване на клиенти. Убедени сме, че ще и други наши клиенти ще последват този пример. 

Всички кандидати, които каним на интервю, биват оценявани много внимателно и веднъж наети, ние инвестираме в тяхното развитие, предоставяйки им не само обучение за продукти и процедури, но и като култивираме меките им умения (т.нар. soft skills). Основната ни цел е да развиваме тяхната емоционална интелигентност, способност за работа в екип и поемане на отговорност.  

Първата работа в аутсорсинг индустрията определено е мястото, където можете да подобрите езиковите си умения, да получите представа за работна етика и навици и да получите добра начална заплата. "Сиксти Кей“ е компания, която предоставя добри възможности за професионално и кариерно развитие. 

Всъщност, към днешна дата, 80% от всички отворени мениджърски позиции във фирмата се запълват с вътрешни кандидати. За "Сиксти Кей“ ключът към успеха идва отвътре и е пряко свързан с това колко е положителен, удовлетворен и успешен всеки, който работи в компанията".

60K предлага много добра конкурентна заплата, цялостен набор от социални придобивки, въвеждащо и последващо обучение, богат календар с фирмени дейности и социални инициативи, насоки и коучинг през целия трудов опит. Можете да откриете всички отворени позиции на уебсайта на 60K: https://www.60k.com/bg/join-our-team/careers.

Виж коментарите (0)

Още по темата (521):
10.04.2024 65 водещи компании търсят служители в Пловдив
28.03.2024 ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo
UniRetiCon
23.03.2024 Нов завод за 107 милиона до Пловдив търси 110 работници
21.03.2024 Западен гигант започна изграждането на нов завод в Пловдив
20.03.2024 Инвестиции за над 250 милиона евро: Новите заводи край Пловдив
16.03.2024 Предвиждат изграждането на пешеходна алея и веломрежа, която да свърже общините Раковски и Марица
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).