Сигнал: Общински служител отказа помощ на жена пред припадък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
20:07 / 28.07.2021
9280
Служител от ОП "Паркиране и репатриране" в Пловдив е отказал помощ на жена пред припадък от жегата, сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето разказа:

"Карам бус за зареждане на строежи с материали. Около 14,00 ч. днес на кръстовището точно до църквата "Св. Петка" видях жена, седнала на тротоара, явно в лошо състояние от жегата, с абокат на ръката. Качих я в буса с триста зора, защото е малко височко и я откарах до блока на "Папараци". Спирам, но не мога да я сваля, тя бе доста тежичка.

Там имаше едни юнаци от ония, дето слагат скоби от "Паркиране и репатриране" и помолих един да ми помогне да я свалим от колата, че не е добре, викам - беше почти припаднала. Той се качи в колата, затвори се вътре и ме гледа като дебил. Добре, че дойдоха едни младежи и ми помогнаха да свалим жената от бусчето, напръскахме я с вода, тя се качи на асансьора и си отиде. 

Аз се обадих и на директора Ненко Калакунов да се оплача. Не може човек с такова отношение към хората да работи на държавна служба, да взима заплата от държавата! За едно куче правим проблем и пишем по вестниците, а за това, че не иска да помогне на човек в нужда, тоя човек заслужава ли да работи там? Аз това питам. 

Второ, когато се помъчих да се свържа с "Паркиране и репатриране" от телефонните номера, които са изписани на колата - нито един верен телефон няма. Намерих в сайта им, свързах се с диспечер и накрая стигнах до директора. Публикувайте случая, това отношение е възмутително."

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).