Сигнал: Личи си, че не му е за първи път! Само го вижте какви ги върши

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
15:28 / 06.09.2023
29049
Здравейте, качвам този пост с цел да предпазя хората да не се случват такива неща в ежедневието ни. Така потърпевш гражданин започва разказа си във фейсбук относно онова, което му се е случило в Пловдив.

И добавя:

Днес ще ви покажа един възрастен господин, който явно обича да пука гуми на хора, спрели до него. Пукането го направи с малко шило и явно не разбира, че по този начин може да заплаши живота на цяло семейство, тъй като гумата спада бавно.

След няколко часа беше на джанта, хората от гумаджийницата ми споделиха, че това е нарочно направено и връщайки видеорегистратора ми, господинът се показа как с лека ръка ми пука гумата. Възрастен мъж на видима възраст около 50 си играе с човешкия живот, явно смята, че квартал "Кършияка" е негов и може той да решава кой, къде и как да спира, като пука тук-там някоя друга гума.

Вижте колко обиграни движение, оглеждане, вдигане на багажник, личи си, че не му е за първи път. Със сигурност не съм първият човек, който си е изпатил от този господин, но този път имаше лошия късмет да се види как го прави. Това се случи в квартал на ул. "Полковник Бонев".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).