Шофьорка получи юмрук в слепоочието на "Кукленско", карала бавно!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (139)
10:49 / 07.12.2015
20389
Районна прокуратура Пловдив внесе обвинителен акт срещу 28-годишния Деян Ю. от Сливен за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди - престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 във връзка с чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 19 май 2015 г. Христина В. управлявала лек автомобил "Деу" по бул. "Кукленско шосе" в Пловдив. Направила обратен завой на отбивка и продължила движението си в лявата лента. 

На около 100 метра след отбивката до управлявания от нея автомобил се приближил лек автомобил "Мерцедес" с пловдивска регистрация, управляван от Деян Ю. 

Той започнал да й крещи защо карала бавно в лявата лента, ругаел и плюел по автомобила на пострадалата. 

Христина В. му обяснила, че ако продължава да я притеснява, ще се обади на тел. 112. После спряла на бул. "Кукленско шосе" на червен светофар. Деян Ю. също спрял управлявания от него лек автомобил. 

Слязъл от колата и отишъл до водачката . Тя се уплашила и набрала тел. 112, но успяла само да каже на оператора: "Помощ, нападат ме", защото в този момент Деян й нанесъл удар с дясната ръка в слепоочието, а с лявата взел телефона и го хвърлил на предната седалка на автомобила й. Христина В. подала жалба в Трето РУ на МВР-Пловдив. 

По делото е била назначена съдебно-медицинската експертиза, според която на Христина е бил причинен отток и охлузване на лицето, контузии на главата и шията, мозъчно сътресение.

В обвинителния акт е посочено, че с действията си Деян Ю. грубо е нарушил обществения ред на публично място и изразил явно неуважение към обществото и по хулигански подбуди причинил лека телесна повреда на Христина.

Разпитан в хода на разследването Деян Ю. не се е признал за виновен.

Предстои Районен съд Пловдив да насрочи първо заседание по делото.


Виж коментарите (139)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).