ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьорка блъсна дете на бул. "Шести септември" в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:28 / 29.10.2019Коментари (11)18964
© Plovdiv24.bg
Дете пострада при пътно произшествие в Пловдив. Минути преди 16,00 часа вчера в сектор "Пътна полиция“ постъпило съобщение, че на бул. "Шести септември“ в Пловдив лек автомобил "Тойота“ блъснал пресичащо на пешеходна пътека 10-годишно момче.

То е настанено в болница за наблюдение с контузии по тялото. 44-годишната шофьорка на колата е тествана с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. По случая е взето административно отношение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе, я бегайте всички и се скрийте с тея ваши коментари бе,аз съм от Пловдив, работил съм 14 г.в Гр.Транспорт,имам 30г.стаж като проф.шофьор, преди 15г.си бих камшика от България, последно преди 5г.си бях в Пловдив за малко, но като гледам как са нещата ще се върна пак ама в някой друг живот, елате и вижте тук на запад как си отварят очите водачите зад волана,особено в населено място, на 2 м.от пешеходната пътека съм,а вече са спряло,не да стъпи на нея, посоката на движение да ти е към пътеката и спират, а в България всеки ден има убити на пеш.пътеки, за какви членове от закона по долу пишете, смешни сте, аз си разхождам кучето всеки ден по 3 пъти, тръгвам да пресичат,спират и чакат, на бордюра точно песа улавя някаква миризма и удря ръчната, започвам да го влача ама никой не тръгва, чакат хората да пресеча и тогава тръгват,и никой не псува, явно манталитета тук е много по различен от балканския в България!!! Така че накрая, водача винаги трябва добре да си отваря очите да спазва знаците и ограниченията, тогава и подобни нещастни случаи ще се сведат да минимум,защото никога не можеш да кажеш на едно дете кога ще му дойде на акъла да прибяга внезапно през платното, и никакви закони не спасяват този който е за волана!!!
0
 
 
А,някой,да е чул,за,,децата нямат спирачки,,
на 29.10.2019 г.
+6
 
 
Нещо зачестиха подобни случаи.И Стипца Стипцов пешеходеца и не винаги има АБСЛЮТНОТО предимство ( дори в закона има описан случай , когато пешеходеца е без предимство - незнам защо забравяте този случай ЧЛ.129 - (4)) . И все пак в случая не е много ясно , кой всъщност е виновен - дали дете тръгнало или се затичало да пресече т.е. нарушава ЧЛ.130, когато колата е била върху пешеходната... Нека органите опрделят това. И все пак едвам ли има нормален водач , който да иска да блъсне някого. Наскоро един мой познат попадна в същата ситуация - детето тръгва да пресича, без да се огледа и помисли , завряло носа си в телефона и върви като танк , човека изпада в паника и доста дълго беше доста бавно минаваше на пешеходна пътека... Пешеходеца също трябва да внимава и да помни , че по уязвим и че неговата безопасност на пътя зависи , преди всичко от самия него и на това трябва да се набляга в училище ...
-3
 
 
И пак наШТе "законотворци" мили да опишат отказа на АБСЛЮТНОТО предимство на пешеходеца на пешеходна пътека..... Тук говорим вече за пореден случай на вроден идиотизъм от страна на цялото грешно общество.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: