Шофьор на автобус се нахвърли с юмруци срещу свой колега пред изумените погледи на пътниците в автобус 99

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (56)
12:19 / 19.05.2012
19257
Шофьор на автобус по линия №4 се нахвърли с юмруци срещу свой колега от рейс № 99, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът стана днес в 8:05 сутринта на спирката на Мебелна къща в Пловдив. Причината за скандала е борбата за пътници, която с пълна сила "вилнее" между фирмите превозвачи в града. Говори се, че служителите на една от фирмите дори получават допълнително 9 % от стойността на продадените билетчета, сподели в редакцията на сайта пострадалият шофьор.

27-годишният мъж, шофьор по линия № 99 от пет години работи в сферата на транспорта. С побойника от 4-ката се познава от близо 5 години. Целият скандал е станал пред очите на пътниците, пътуващи в 99.

"От доста време карах зад 4-ката. На спирката на Мебелна къща спрях на достатъчна дистанция от колегата. Той излезна и застана пред моя автобус. Разкрещя се, че аз няма да тръгна от тук преди него и заплаши, че ще ме пребие, ако го направя. За да избегна по-голям инцидент, аз се прибрах в шофьорската кабина, като му казах, че може да прави каквото си поиска. Колегата обаче нахълта в рейса, управляван от мен и тръгна с юмруци на бой. Не успя да ме удари, тъй като аз съм по-едър на ръст от него, но докопа кондукторката. Жената е с насинен и подут пръст", разказа подробности около случката шофьорът на 99.

Той и пострадалата му колежка са подали жалба срещу 60-годишния побойник в 5-то РПУ на Пловдив. 

Виж коментарите (56)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).