Шефът на МВР Пловдив с емоционално обръщение заради ръста на заразени!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (125)
12:13 / 16.10.2020
29933
В условията на ръст при броя на заразените лица и медицински персонал с ковид 19 директорът на ОД МВР Пловдив отправя призив към жителите на областта да носят предпазните маски на закрити обществени места.

"Самодисциплината е на първо място, но приканвам всеки – от собственика на малък квартален магазин, дрогерия или голям търговски обект да напомня при влизане на клиент в него, че ползването на предпазни средства е препоръчително. Нека пазим човешкия живот, защото той е най-ценният капитал".

Ст. комисар Йордан Рогачев изрази личната си подкрепа и ангажираност и към медицинските лица, работещи в лечебните заведения на територията на областта, които първи срещат вируса в лице и се впускат с всички възможни сили в битка с него, дори тя да коства личното им здраве и спокойствие, адресирайки до тях благодарствени думи за неуморната им работа:

"Уважаеми лекари, медицински специалисти и сестри, акушерки, санитари, Обръщам се към всички вас, от първия до последния дори и в най-отдалеченото кътче на нашата област. Правя го с благодарност, уважение и респект към онова, което вършите денонощно през професионалната си дейност и най-вече през последните близо осем месеца. А това е най-важното нещо – борите се за живота и здравето на хората.

Стоите лице в лице с предизвикателството наречено COVID-19 и сте на първата линия в преодоляване на последиците от него. Подложени сте ежедневно на огромно психическо и физическо напрежение, което няма как да не се отрази на вас и близките ви. Съзнавам, че цялото ни общество ви дължи много и се надявам бързо да го осъзнаем. Но не се страхувайте и не губете вяра, защото всички вие сте нашата светла надежда в несигурното и динамично време. Бъдете уверени, че не сте сами !

Целият състав на Областната дирекция на МВР в Пловдив стои редом с вас, подкрепяме ви, вярваме ви и ще продължаваме да ви подпомагаме в преодоляването на ежедневните трудности! Правим го, защото сме призвани заедно да работим за обществения интерес! На онези от вас, на които се налага да се лекуват пожелавам бързо и пълноценно оздравяване, за да се върнете обратно в предните редици ! На добър час и смело напред!"

Виж коментарите (125)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).