ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шефът на МВР Пловдив: Показвайте катастрофите!
Автор: Мариана Панчева 08:50 / 21.10.2017Коментари (11)9073
© Plovdiv24.bg
Показвайте тежките пътнотранспортни произшествия. Нека хората виждат какво се случва след шофиране с висока скорост или употреба на алкохол, нека виждат последствията от едно такова шофиране - увредените автомобили и всичко останало. Дано това доведе до един възпитаващ момент, за да бъдат ограничени тежките катастрофи. Как медиите помагат на полицията, но и как някой, изхитрявайки се за повече кликове, може да саботира органите на реда - Plovdiv24.bg разговаря с шефа на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами много е по лесно да сложиш знак и да засичаш скороста, отколкото пътните полицаи да идат да контролират движението при трафик.Съмнявам се днешните ченгета ако застанат на кръстовище дали знаят позите на регулировчика.
+2
 
 
Аз предлагам на шефа на МВР вместо да дава акъли да започне да върши малко работа. Нарушенията на пътя са навсякъде и по всяко време. После защо ставали катастрофи. Ами защото има нулева превенция господин шеф на МВР.
0
 
 
ВИНАГИ МЕ УЧУДВА ЗАЩО НА МИГА СЕ ЗАЛИЧАВАТ "ФАКТИТЕ" ОТ КАТАСТРОФИТЕ.....НАПРОТИВ - ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ВИДЯТ ОТ ПОВЕЧЕ БЕЗУМЦИ КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. ЕДИН ПОЗНАТ КАЗА, ЧЕ В ТУРЦИЯ СЛЕД ИНЦИДЕНТ, ТРУПЪТ ОСТАВА ПОКРИТ С ВЕСТНИЦИ И ДВИЖЕНИЕТО СЕ ПУСКА, А ТУК - ТРУПЪТ СЕ ПРИБИРА НА СЕКУНДАТА, НО ДВИЖЕНИЕТО СЕ ОТБИВА ЗА 2-3 ЧАСА.
+3
 
 
Това е най-новия метод. Важното е да документират нарушенията. А нарушителите ще се глобяват сами.
+2
 
 
Нека редакцията на Пловдив24 да предостави мненията и коментарите породени от това интервю с директора на пловдивската полиция за да може той да се запознае с това какво мислят хората. С подобни кампаний от сорта спри на пешеходна пътека, намали скоростта и с това да се показват катострофирали превозни средства няма да стане. То и сега по магистралите има оставени катастрофирали коли, които се виждат от шофьорите, но ефект разбира се няма. Ясно е какво трябва да се направи, но хората, които могат да го направят няма интерес от това, иначе отдавна биха го направили.
на 21.10.2017 г.
+6
 
 
Това е глупаво. Ефекта е същия като стряскащите картини по цигарите кутии, броя на пушачи се увеличил двойно. Защо тия смешници от КАТ и родната Полиция , не вземат да почнат да си вършат работа , а не само лижат задниците на олигархията, да се вземат в ръце и да почнат да мислят за народа , а не само за онази част от народа , които са пълни с пари. Лесно е да се правят проверки . Решения има много , но защо винаги взимат най-глупавите , не ми е ясно.
+6
 
 
То хубаво да ги показват въпросните ПТП-та. Ама после е интересно , че се показват и присъдите на причинилите тежки ПТП-та. Там е ЦИРК-а , превъзпитаване ще има с работеща съдебна система и реални присъди, а не с показване на снимки.
+7
 
 
След това, което видях и чух се чувствам обиден и унизен. Вместо да седнат на една маса със шефа на КАТ Пловдив( но не да ядат и пият) вместо да поканят граждани и организации и да вземат Адекватни и Реални мерки, те дават препоръки. Питам дали е нормално орган на властта от действията на който пряко зависи опазването на живота и гражданите да се занимава с подобни предписания?? Стига с тая- пасивност господа и бъдете - активни, като предприемете нужните действия. Изкарайте хората си от храстите и канцелариите!! Работете! Дайте резултати и ако те са реални тогава всеки би ви подкрепил, когато искате увеличение на труда си. Видимото присъствие желанието и адекватните мерки винаги дават резултат. И "Да" всичко идва от манталитета и възпитанието на българина. Факт е че в чужбина спазва законите, защото там няма - "мама"; "тати" и "чичо".
+7
 
 
Защо в Европа българските водачи са по ниски от тревата и по хрисими от папапата ?!? Явно там органите на реда не се занимавае с апели , лозунги, пожелания и стачки за заплата, а с ежедневната си деиност, контрол и големите санкции кам ВСИЧКИ нарушители успешно следят за спазването на закона !!!
на 21.10.2017 г.
+7
 
 
Разбирам изказването му като послание към медиите и хората: плашете водачите със стряскащи кадри и примери,защото ние не можем да намерим пътя към дисциплината на пътя, и на тях не им пука от нашите действия. Изказване на безхаберник.Общината и КАТ хвърлиха милиони левове за закупуване и монтиране на видео камери, изграждане и оборудване на центрове за контрол и пак резултат няма. На пътя,където се води малка война се иска отговорно и активно присъствие на полицията,а не само техника,комисиони,рушвети, безидейни проекти и ремонти.Искат се смислени идеи и добра воля за справяне с джигитите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: