Сефте! Джип запуши улица в центъра на Пловдив, шофьори побесняха

Автор: Георги Кирилов
Коментари (5)
14:06 / 14.01.2024
11593
Зелен джип паркира перпендикулярно на паркомясто в центъра на Пловдив и запуши цялата улица “Найден Геров". Това се e случило преди няколко дни на метри от Община Пловдив и служителите на “Общинска охрана", разбра Plovdiv24.bg от свои читатели. 

За кратко време в посока към улица “Май" се е образувала опашка от чакащи да преминат автомобили. Напомняме, че улиците в тази част на центъра са еднопосочни и подобно паркиране блокира цялото движение в района.

Оказа се, че шофьорът не е кой да е, а общински служител, директор на общинско предприятие. Начинът на паркиране на въпросното място е обозначен с хоризонтална маркировка. Уви, дори това не помага. И по стар българско обичай един като започне да нарушава и друг го последва, видя репортерската проверка на Plovdiv24.bg (виж галерията). Добре, че точно в този момент не е трябвало да мине линейка или пожарен автомобил.

Неведнъж сме Ви разказвали за проблемите с паркирането на улиците “Найден Геров" и “Княз Дондуков - Корсаков", където има и бариера, която уж регулира движението и преминаването на автомобилите. Няколко пъти информираме и за нарушенията по отношение на регулацията около площад “Независимост" (бивш Гроздов пазар).

Наскоро Ви съобщихме за друг богомопазан общински съветник, който реши да паркира скъпарския джип също с нарушение, на втори ред на кръстовището.

Надяваме се след поредната наша статия общинските служители да бъдат по-внимателни и да започнат да служат за добър пример за обществото.

Виж коментарите (5)

Още по темата (2384):
12.05.2024 Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
10.05.2024 Кое го прави по-голям от останалите?
05.05.2024 Пловдивчанин: Някой си затваря очите!
05.05.2024 Сигнал за нарушение в пловдивски мол
05.05.2024 На "баровци" им се свидят по 2 лева, влече ги безплатното
04.05.2024 Пловдивчанин: Правопропорционална зависимост между наглостта и големината на колата
Още новини от Новини от Пловдив:
Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасява...
Адвокатката на барикадиралия се полицай: Опитал е да се обеси на ...
Министърът на МВР: 12 часа тежки преговори в Пловдив!
Пловдивската полиция с подробности около задържането на полицая, ...
Безплатен скрининг в Световния ден за борба с хипертонията
Приключи сагата с барикадиралия се в дома си бивш полицай в Пловд...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).