С пита и аплодисменти посрещнаха служителите новия кмет на "Източен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:46 / 05.11.2009
3202
По стар български обичай - с пита и мед - бе посрещнат от служителите на администрацията новоизбраният кмет на район "Източен" Петър Петров от ГЕРБ. Пръв го поздрави временно изпълняващият длъжността районен кмет Васко Василев. Момченце му подари китка здравец и го приветства с думите: "Уважаеми г-н кмете, пожелаваме ви много здраве, много успехи, да мислите за нас децата и да направите нова детска градина". Преди Петър Петров да прекрачи прага на кметството, момиченце лисна менче с вода, за да върви по вода работата му.

Сред гостите бе и областният управител на Пловдив Иван Тотев, който до преди няколко месеца бе кмет на район "Източен". "Тази активност и този голям брой гласове в полза на ГЕРБ е една оценка за управлението на партията в този район. Това е една летва, под която Петров не трябва да пада - същото темпо, същото внимание към гражданите и след две години същият резултат на изборите" - пожела на новия кмет Тотев.

С ръкопляскания и "Честито, кмете" бе посрещнат от служителите Петър Петров в новия си кабинет, а преди речите прозвуча химна на Република България. "Проведохме една изключително позитивна кампания. Тези, които говореха, че ще бутаме къщи; тези, които пускаха компромати срещу нас, отидоха на политическото бунище. Крайният резултат е разгромяващ - такава разлика до сега районен кмет никога не е реализирал в избори", заяви новоизбраният кмет на "Източен". Той увери, че ще бъде кмет на всички жители на район "Източен" и че вратите на кметството ще бъдат широко отворени за всички граждани и за техните проблеми. "Битката, която водихме беше тежка, но и отговорността, която поехме е голяма и си заслужаваше енергията, която изразходвахме. Ние бяхме убедени, че ще спечелим в тази надпревара, но разликата, която се получи, още веднъж показва, че пътят, по който сме тръгнали е правилният и ГЕРБ ще успее. Първите ми стъпки като кмет на район "Източен" ще бъдат да реализираме започната строителна програма на 100% и да повишим още качеството на административното обслужване. Ние сме в дълг към гражданите и трябва да работим непрекъснато в техен интерес" - каза още Петър Петров.

От името на служителите в администрацията главен експерт Стефка Симеонова приветства кмета с "Добре дошъл". "Ние ще бъдем плътно зад Вас в действията Ви и сме с очакване и вие да бъдете с нас. Много се радваме, че се върнахте у дома - в район "Източен". След празничната наздравица администрацията на район "Източен" се върна към деловия ритъм.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (3)

Още по темата (47):
05.11.2009 Петър Петров се закле като кмет на "Източен"
04.11.2009 Пуснаха под гаранция двамата, обвинени за купуване на гласове
31.10.2009 Петър Петров с убедителна победа на балотажа за "Източен"
31.10.2009 Петър Петров води убедително на балотажа за "Източен"
31.10.2009 Двама арестувани за купуване на гласове в Пловдив
31.10.2009 Приключи балотажът в "Източен", 34.13% гласуваха
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...
Временна организация на движението по пловдивски булевард от днес...
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).