Руси Панчев пребори каруците и проститутките

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:31 / 30.06.2010
5183
"Ограничихме движението на каруци из града, освободихме част от основните булеварди от паркирали автомобили, поизчистихме града от плакати, премахнахме в голяма степен сватбите на открито, променихме движението по кръговите в "Тракия", имаме успехи и в борбата срещу проститутките от т. нар. Алея на любовта, от които негодуваха в над 800 жалби до Райна Петрова гражданите наоколо." Това е част от постигнатото, което отиващият си заради съкращение в щата заместник-кмет по реда и сигурността Руси Панчев отчете на последната си пресконференция пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Сред направеното през едната година и 8 месеца на поста той отбеляза и наредбата за обществения ред, Наредба N 2 за транспорта, която предстои да бъде приета, както и концепцията за Синя зона, отхвърлена по-късно от местния парламент, и за създаването на инспекторат.

Предупреди да се следи дали ще бъде изпълнено и това, което е на ход. Пловдив все още няма генерален план за организация на движението, тъй като обявеният в началото на годината конкурс се е провалил, а след това са се изпарили парите за него. Не е реализиран и проектът за изработката на около 400 броя колони за афиши. Особено важно е да бъде изградено солище, където да се съхранява необходимата за зимно почистване на града смес. В момента тя е на купища под Асеновградския надлез, поради което основите му корозират. Подмяната на светофарите в града също е много важна, но най-реалистично ще бъде изпълнена със средствата по програмата за управление на динамичния трафик.

От утре ресора на Панчев се поделя между заместниците Александър Константинов и Георги Титюков. Първият ще поеме административните наказания, а вторият - всичко останало, свързано с реда и сигурността на града.

Славчо Атанасов дойде да изпрати своя заместник, уверявайки го в топлите си чувства към него, които прояви чрез бурни целувки и специален огромен букет цветя. Панчев гръмна няколко бутилки шампанско, за да почерпи на изпроводяк преди отиването си на дълга двумесечна почивка по Бяло и Черно море.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (11)

Още по темата (12):
03.08.2010 Съветниците утвърдиха орязването на щата в общината
01.08.2010 34 чиновници отпадат от новата общинска структура
19.07.2010 Съкращават 30 общинари
14.07.2010 Красимир Ангелов си тръгна от общината с коран и много пластики
30.06.2010 Съкращават пенсионерите в общината
30.06.2010 Европейският заместник-кмет става и социален
Още новини от Новини от Пловдив:
Първа официална информация за двамата оцелели в ада на бул. "Руск...
Така изглежда по светло мястото на фаталната катастрофа на бул. "...
Абсолютно неразпознаваем е джипът, в който са загинали младежите
До 18 градуса в Пловдив
Пловдивчанка: Скоростта е била над 200 км/ч
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).