Разкрасяват градинката пред Общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:03 / 30.03.2012
1668
Градинката пред община Пловдив се разкрасява с цветни лехи, видя репортер на Plovdiv24.bg. Пред сградата на градската институция от началото на седмицата "кипи" усилена работа по подрязването и оформянето на клоните на дърветата.

Служителите на ОП "Градини и паркове" освобождават място за новите цветни алеи, като внимателно изкарват с корените по-малките иглолистни дървета, които ще се засадят на други места.

Първата цветна леха е вече факт. През изминалата седмица направи впечатление обаче, че никой от ОП "Градини и паркове" не поиска да разкаже повече подробности, за да бъдат достатъчно информирани пловдивчани за иначе много добрата инициатива.

"Работим по проект, не мога да ви кажа колко броя алеи ще бъдат и къде точно ще бъдат разположени", категорична беше служителка на общинското предприятие, наглеждаща процесът по засаждането на цветята. За съжаление, всичките ни опити да получим повече подробности от шефа на ОП-то Стоян Алексиев останаха без резултат. Оказа се, че по време на неколкократните ни телефонни свързвания с него, той беше или на срещи, или шофираше автомобила си и съответно не можеше да разговаря, а след това не отговаряше на позвъняванията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Възрастна жена почина в болница в Пловдив, има арестуван
Откриват най-новата детска градина в "Тракия"
Доц. д-р Пламен Цоков вече не е между живите
Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!...
Едни от най-важните държавни мъже идват в Пловдив
Незаконни изкопни дейности на Младежкия хълм!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).