ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Район "Тракия" ще има най-хубавото кметство в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:39 / 10.02.2011Коментари (15)5609
Днес кметът Славчо Атанасов инспектира работата по изграждането на новата сграда на кметството на район "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg.  Все още недовършената сграда се намира на кръстовището на бул. "Освобождение" и ул. "Пеньо Пенев" (първото кръгово кръстовище след Мебелна къща).

Атанасов бе посрещнат от кмета на район "Тракия" Гиньо Матев.

"Всичко е направено съгласно изискванията. Предвидени са и асансьори за инвалиди и те без всякакво притеснение могат да отидат на всяка място в кметството", каза Матев.

Новата сграда на кметството трябва бъде готова до 28.03.2011г. Славчо Атанасов каза, че в бюджета на Община Пловдив са предвидени пари за обзавеждането на новото кметство. По повод 120-те хиляди лв., които Общината дължи на строителния предприемач Чалъмов, кметът на Пловдив каза, че тези пари са нищожни, предвид общия бюджет на Пловдив в размер на 190 млн. лв. и ще бъдат изплатени. 

Като "бижу" определи все още строящата се сграда Славчо Атанасов. Новото кметство е разположено на площ от 3000 кв.м и има 900 кв.м подземни паркинги. 

"Сред направеното най-модерно РПУ в района, вече "Тракия" ще разполага и с и най-модерното кметство", изрази одобрението си градоначалникът.

Славчо Атанасов си припомни времето като районен кмет на "Тракия" и каза, че там са минали най-хубавите му 4 години. "Винаги има недоволни, но смятам, че като цяло тракийци останаха доволни от моето управление. Самият факт, че от всички районни кметове в Пловдив, моят наследник Гиньо Матев спечели още в първия тур на изборите е показателен", горд бе градоначалникът.

По повод на въпросите на журналисти иска ли кметът Атанасов отново да се върне като кмет на район "Тракия", той отговори:
"Знаете, че като съм бил вече кмет на Пловдив, тази ситуация е абсурдна". 



(с) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-красивото кметство е на Район Централен. От Тракия може да отидете на екскурзия до центъра на Пловдив, за да го видите с очите си - намира се срещу природо-научния музей. За съжаление на районното кметство му липсват места за паркиране, какъвто е генерално проблема в центъра. Но иначе е чудесна сграда, по-добра в архитектурно отношение от тази в Тракия, по-стилна и по-издържана, има разкошно дворче и чудесна градина пред нея. Пловдив е петият най-стар град на Планетата Земя, Тракия съществува от 60 години. Има още много чай и мляко да пиете, преди да се доближите поне малко до стария Пловдив. Не ме разбирайте погрешно - хубаво е да се облагородява квартала и много ще се радвам да добие по-нормален градски вид, защото преди беше една голяма спалня на края на града. Но не е най-хубавото кметство нито пък най-добрия квартал за живеене. И новото кметство и новото РПУ не са лоши, много функционални са, макар че може и още, в унисон са с околната среда, но въобще не са архитектурни постижения, на които трябва да сваляме шапка. Нито пък са пасивни или зелени сгради или нещо такова, каквото е модерно сега.
0
 
 
Ако през следващите 4-5 кметски мандата се сменят бивши кметове на райони всички квартали един по един ще се облагодетелстват....хахахаха, браво, Слави, жалко наистина, няма да се върнеш в това кметство или в което и да е друго...
0
 
 
не е нито първото, нито второто кръгово, а си е нормално кръстовище , по-скоро е първият работещ светофар след мебелна къща :)
0
 
 
Само една малка корекция: Не е на първото, а на второто кръгово. Не че е важно, ама е там.
0
 
 
Тракия го заслужава!!! Още колко работи може да се построят в квартала ни..... Стадиони.... паркове... комплекси и жилищни згради...!!
0
 
 
тая сграда в близката половин година ако стане да не се казвам Красимир. Ми колеги , като народа сме овце, Чобаните ни ще са тарикати. сами сме си виновни. п.с. Славчо да иде да си види РУП-а , че малко по мазетата се въдят шаранчета и каракуди. кат завали и долу ставало мазаво. То и 3то не е цвете с тези "евтини поръчки и фирми" ама халал да са му на Славчо, нали той не бачка та.
+1
 
 
само ако знаете на каква цена ..... бедна ви е фантазията
+3
 
 
Браво поне нещо оставя какъвто и да е ,ако ме подсетите чомака какво е оставил след себе си евала ще ви кажа
-4
 
 
По-грозно нещо няма на света. Славчо, ти си безкрайно некомпетентен. Тази сграда има вид на извадена от Студената война. Отвратителна е. Не ни я хвали, всички знаем как Чалъма взе евтин проект и го натресе тва гнусно здание....
-2
 
 
първа копка 2007.?последна 3227г. САМО ЗА ПРИМЕР!!!!! Тайпе 101 е небостъргач, разположен в Тайпе, столицата на Тайван. Етажността на сградата е 101 етажа, а височината вР‚" 508 метра. На ниските етажи са разположени търговски центрове, на високите - офиси. Строителството започва през 1999 година. Официалното откриване се състои на 17 ноември 2003 г., в експлоатация е въведен на 31 декември 2003 година.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: