"Радостни обреди" ориентират влюбените по пътя към брака

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
09:15 / 27.01.2018
4246
"Радостни обреди" ще консултира пловдивските влюбени, решили да минат под венчило. Това ще се случи по време на голямото сватбено изложение, което се провежда този уикенд в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

"Ще ориентираме младоженците какви документи са необходими, какви са сроковете, изискванията, изобщо - ще им предоставим пълна информация за тяхно улеснение по пътя към щастливия ден", разказа директорката на общинското предприятие Румяна Толова. "Целта е да съберем на едно място всички от сватбения бранш в Пловдив и района", поясни тя. Добрата новина е, че тази година за изложението в града под тепетата са заявили участие и обредни домове от още 10 големи български града, членове на голямото Сдружение на обредните градове на Република България. 

Друга добра новина за пловдивските влюбени е, че 
тази година служители на Общински институт "Старинен Пловдив" ще разкажат и представят лично възможностите за сключване на неповторим брак в уникалната атмосфера на някоя от възрожденските къщи в Стария град. Сватбеното изложение се открива в събота, 10 часа, палата 7 на Панаира. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).