Пуснаха за продан сграда паметник на културата в сърцето на Пловдив!

Автор: Мария Морунова
Коментари (13)
16:25 / 07.01.2016
9761
В интернет сайт се появи обява за продажбата или отдаването под наем на сграда паметник на културата в центъра на града, точно срещу Градската художествена галерия. В обявата са публикувани 3D изображения на евентуалната визия на сградата. 

От брокерската фирма обясниха за Plovdiv24.bg, че към момента се водят преговори с различни заинтересовани лица. Тогава, когато се появи наистина човек, желаещ да купи или наеме сградата, ще започнат и ремонтни дейности. Изчаква се, за да се съобразят с изискванията на човека, който ще купи апартамента.

Ето и цялата обява: 

Имаме изключително предложение за вас. 7-етажна сграда с отличен инвестиционен потенциал, подходящ за хотел, в суперцентъра на град Пловдив. Сградата е паметник на културата, със старинна архитектура, която ще бъде запазена след направените реновации.

Уникална възможност да се сдобиете с изключително атрактивен имот в топ центъра на Европейската столица на културата град Пловдив, на ул. Княз Александър I, до Стария град, Парк Джумая, Римския стадион, Фонтаните, Градската Градина и други удобства, обществени институции и услуги от топ центъра.

Сградата с РЗП 1411 кв.м. се състои от магазин, офиси, апартаменти:

Сутерен, партер и първи етаж - по 225 кв.м.
Втори етаж - 228.50 кв.м.
Трети етаж - 208.80 кв.м.
Четвърти и пети етаж - по 149.40 кв.м.

Отоплението е чрез локална климатизация и аспирация. Имотът е снабден с асансьор и окабеляване за СОТ. Сградата се продава и отдава на шпакловка и замазка с луксозно завършени общи части. Имотът ще бъде изцяло реновиран с изцяло нова бетонна конструкция.

Разположен е в сърцето на града, в непосредствена близост до кметството, както и до редица други съвременни удобства, които гарантират успешното функциониране на вашия бизнес, оживеността на района, както и постоянния поток от хора, благодарение на удобната си локация в централната част на развития град.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. 


Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).