ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пълно мълчание за загадъчната смърт на 20-годишния пловдивчанин Момчил Семерджиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:29 / 23.10.2015Коментари (12)12601
©
Докъде стигна разследването във връзка със загадъчната смърт на 20-годишния пловдивчанин Момчил Семерджиев? 

"Все още самото заключение по експертизата не е изготвено и към момента няма нищо, което можем да оповестим публично". Така отговори на въпрос на Plovdiv24.bg Атанас Илиев, говорител на Районна прокуратура - Пловдив.

Припомняме, че аутопсията бе направена на 5 октомври, часове след откриването на тялото.

Сигналът за намерения труп бе подаден в неделя, 4 октомври, около 19,40 часа на телефон 112 от граждани. 

По тялото не бяха открити следи от насилие. Бе назначена химическа експертиза за алкохол, наркотици и упойващи медикаменти. 

Намериха го на 16-ия ден

Цели 16 дни семейството живееше с надеждата, че Момчил е жив. Братът Явор облепи целия град с обяви със снимката на Момчил. Той последен се е чул с него на 18-и срещу 19 септември в 1,30 ч. Тогава студентът му е казал, че е пред дома им, но няма ключ. 

Явор му е поръчал да го изчака двайсетина минути, докато си дойде, тъй като изпраща приятелката си на гарата.

При завръщането си обаче не открил брат си. Явор си помислил, че си е легнал в стаята или е отишъл при приятел. На следващия ден обаче близките се паникьосали и подали сигнал в полицията, след като телефонът на Момчил бил изключен.



Още по темата: общо новини по темата: 21
17.12.2015 »
31.10.2015 »
08.10.2015 »
07.10.2015 »
06.10.2015 »
06.10.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хайде оставете семемейството му вече намира. Нямат нужда да сипвате в раните им сол. Дали крият нещо? Разбира се, крият вътрешносемейни отношения и проблеми, както би направило всяко друго бълграско семейство при такива обстоятелства. Случаят с Момчил Семереджиев е САМОУБИЙСТВО и нищо друго. МВР си свърши прекрасно работата. Бяха на косъм да открият тялото му и сами, но за съжаление разбирането им за взаимодействие с външни консултанти е "ти ни дай на нас - ние на теб нищо няма да ти дадем". Всичките проверки и експертизи, които направиха след откриването на Момчил, бяха с цел да не останат съмнения за външна намеса в неговата смърт. Тази "зловеща", както я наричате в Пловдив, версия за "инцидент с кола" МВР разследваше още преди да открият тялото му и част от роднините на Момчил знаят много добре това. Тя беше една от първите причини за тройната съдебно-медицинска експертиза. Истината е, че следи от инцидент с автомобил лесно могат да бъдат установени при такава експертиза и падането от височина не би могла да ги прикрие, ако експертите търсят такива наранявания, а те търсиха, повярвайте ми. Вторият телефон, намерен до тялото на Момчил, за който роднините му не знаят, е нормално следствие от потайната му природа и склонността му да крие неща от тях. Дори фейсбука му не е с истниските му имена. Това момче е имало фиксация към "тепета" и височини, което също се разбира от фейсбук страницата му, за съжаление аз в началото не можах да интерпретирам този факт правилно, тъй като роднините му упорито отричаха възможността за самоубийство и пропуснаха да ми го споменат, иначе тялото на Момчил щеше да бъде открито още в първите дни на издирването, защото щях да насоча МВР къде точно да търсят - но както казах, нито роднините, нито МВР бяха достатъчно коректни с мен, за което не ги съдя, тъй като бяха под силно напрежение. Не е имало външна намеса при падането от скалата на Момчил. Всички много добре трябва да разберете това. Нараняванията които е получил в крайниците и врата, са специфични за САМОУБИЙСТВА, защото само тогава човек може да запази ВЕРТИКАЛНАТА СИ ПОЗИЦИЯ при скок. Във всички останали случаи: подхлъзване, блъскане от друг и пр. тялото му щеше да загуби вертикалното си положение и той нямаше да падне на крака. Случаят е решен, затова няма повече новини. Не разбирам, какво желаете още - да разнищите семейството му и да им изкарате мръсните ризи на показ?! Кому е нужно това?! Оставете хората да си изтрадат мъката, ако това въобще е възможно. https://www.youtube.com/watch?v=qVW72Bl0LLQ
+2
 
 
Аз лично съм далеч от подозрението, че семейството едва ли не е някак замесено в случилото се. Според мен по-скоро става въпрос за някаква ужасна семейна трагедия. Стана ясно, че телефоните, парите му и т.н. са си били у него, което прави по-малка вероятността да е станал жертва на грабеж. Не е изключено той да е криел от семейството си някои аспекти от личния си живот - нещо за което те не са знаели. Не е изключено и сега при разследването тези скрити неща (ако е имало такива) да изплуват и би било очаквано семейството му да не желае те да стават публично достояние. Той например не им е казал за втория телефон, който беше намерен у него и за който се оказа че близките му нищо не са знаели - т.е. криел го е от тях по някаква причина. Като се е обадил на брат си е казал че е пред дома им, но в последствие се стигна до извода, че най-вероятно въобще не е бил там - т.е. подвел е брат си, и ако е така, то защо би го направил? Логично възниква въпроса за какво му е на младо момче да се качва на Младежкия хълм посред нощ? Възможните причини са доста. Аз лично имам няколко предположения, но ще се въздържа да ги споделя.
+1
 
 
А да попитам, онези дето по цяла нощ кръстосват хилядократно всички алеи и пътечки по младежкия, за да джобят тийнейджъри, как така нищо не видяха и не чуха??
+1
 
 
То затъмнението идва май от семейството. Не е нормално при убийство да кре ираш трупа. Изглежда подозрително странно. Пример - сестрите Белнейски. Направиха есхумация, но доказаха кой е убиеца. Може да не е бил сам, но важното че поне един хванаха. А така разследването отива в архива. От тук нататък ще хванат дядовия вече.
+4
 
 
жалко много жалко за това хубаво дете
+5
 
 
Ми то трябва и да се работи не може само кафета и цигари малумници ако бе6е някои друг барзо 6те6е да се разбере кертени вар6ете си работата !!!!!!
+12
 
 
Още от самото начало на разследването остана едно смътно чувство за липса на особена охота за разплитането на този случай. Дано греша, но чисто интуитивно имам усещането, че е замесено някакво синче на "много наш човек" в цялата история. Щеше да е добре, ако можеше външни лица да проследят действията по разследването. Току-виж изскочил някой "невинен" като джигита от Кичука.
+8
 
 
Няма и да се разбере всичко е наши и ваши, корупцияя му се вика!!!
+11
 
 
До къде стигна? - докъдето и разследването за убийството на онова момче на пейката в София, т.е. до никъде. И там ще си остане!
+13
 
 
КАКТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ - НИЩО НЕ СЕ РАЗБРА !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Парламентарни избори 2024
Аматьорски футбол
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: