Психопат! Нови подробности за драмата в пловдивското училище и обезумелия баща!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:10 / 24.01.2020
20004
Скандал и саморазправа на родител в пловдивско училище. Полицията задържа 50-годишен мъж нападнал седмокласник в училище "Княз Александър Първи". Той е арестуван за 24 часа, а от Районната прокуратура са образували бързо производство за извършени хулигански действия.

В сградата на Основно училище "Княз Александър Първи" учат близо 1000 деца. След звънец за междучасие петокласничка е била блъсната от поток ученици, излизащи от класните стаи, предаде БНТ.

Детето си удря крака и се обажда на баща си. Разгневеният баща идва, влиза през централния вход на сградата на училището, взима дъщеря си от час и с нея се качва на третия етаж, където ученици от седми клас имат час по химия. В кабинета по химия той започва да се саморазправя с 13-годишно момче.

"Въпреки многократните забележки от страна на охраната бащата не е спрял, тръгнал е из сградата и всъщност той го настига чак на третия етаж", коментира Анета Вълева - директор на ОУ "Княз Александър Първи" - Пловдив.

Мъжът успял да влезе в класната стая и пред погледите на децата и учителката започнал да крещи на 13-годишно момче. Дръпнал го за якето и отправил закани за убийство. В опита си да се намеси преподавателката била изблъскана настрани. В момента е в болнични.

Родителите на момчето са подали жалби до Агенцията за закрила на детето и до Детска педагогическа стая. Със самото дете, което е жертва на насилие, с него ще се работи по-дълго време и по-задълбочено, индивидуално. 50-годишният мъж, който нахлува в сградата, ще бъде привлечен като обвиняем. "Още с получаването на информацията от директора на училището, в рамките на 1 час е задействан мобилен екип, който работи с децата. При нужда работата на екипа ще бъде продължена. Проверяват се и записите от камерите" посочи инспектор Димитър Ставрев.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (675):
20.03.2024 Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
20.09.2023 Първокласници участваха в открит урок за мобилността в града и пътната безопасност
16.09.2023 На 20 години: Най-младата учителка у нас
16.09.2023 Бизнесдама: Евтиното излиза скъпо
15.09.2023 Икономистите с 12 мерки за по-добро училищно образование, сред тях – скъсяване на ваканциите
15.09.2023 По колко джобни да даваме на ученика?
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).