Продължават безплатните забавления за малчуганите в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:34 / 02.09.2010
2492
Под патронажа на кмета Славчо Атанасов, безплатни и полезни занимания в почивните дни за малчуганите на Пловдив ще има и през септември. Община Пловдив се вслуша в желанието на родителите да се организират мероприятия за изява на децата и продължава "Лятна арена на талантите" и през септември, потвърди главният секретар Борислав Инчев.

Всяка събота в специално организирани творчески работилници децата ще учат напълно безплатно английски език, рисуване и приложни техники, бойни изкуства и самоотбрана с водещи специалисти от частни детски школи. "Микрофонът е ваш" очаква талантите, които искат да изпълняват песни, танци и стихотворения и разбира се да получават награди. Припомняме, че такива забавления за пловдивските малчугани имаше през повечето от летните уикенди.

Предстоящите състезания за деца и родители, уроци по народни танци, конкурси за рисунка на асфалт са само част от заниманията, в които всяко дете може свободно да се включи. Млечни изкушения от Бор Чвор ще има за всеки, а приятелите от DEVIN ще разхлаждат игривите малчугани с кристална изворна вода. Балони, рисунки за оцветяване и сувенири ще има за всяко дете.

Полезни беседи за разнообразното хранене и вкусни награди са приготвили и от пицарии "Верди". Всяка събота ще се разиграват приказки с участието на деца и аниматори, а малки и големи са поканени на детска дискотека. Родителите трябва да знаят, че не е необходимо предварително записване за участие. Те могат да се консултират на място с педагозите за скритите дарби и таланти на децата си.

"Лятна арена на талантите" в Цар Симеоновата градина се провежда от 10 до 14 часа. Инициативата на организаторите Лили Бързева и Никола Шопов отново е подкрепена от кмета Славчо Атанасов . Първото издание е на 4 септември.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).