Продадоха бивш клуб на СДС за 29 800 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:27 / 25.09.2010
1923
Бивш клуб на СДС на ул. "Делянка" 15 беше продаден вчера на търг за 29 800 лева. Постройката с площ 120 кв. метра в Шекермахала не се обитава от години и е полуразрушена. Наддаване не се получи, тъй като се яви един кандидат, съобщи директорът на общинската Агенция за приватизация Александър Пецов.

Изумени сме, тази сграда беше ни обещана от районния кмет на "Северен" д-р Ина Филипова за полицейска служба, от която кварталът има нужда, протестира Стела Алхусейн. Според нея търгът не е обявен по всички правила и трябваше да бъде отменен. Наистина имаше кореспонденция с район "Северен" и полицията, но решението за приватизацията е взето от Общинския съвет, обясни директорът на агенцията. Александър Пецов допълни, че всички процедури по обявяването на търга са спазени перфектно.

Приватизацията на общинската фирма "Бъдеще" се провали вчера за трети път. На търга за терен и сгради на Цариградско шосе с начална цена 1 136 460 лева не се яви нито един кандидат. Надзорният съвет ще решава през следващата седмица дали да намали цената и да обяви на търг фирмата, или да се откаже от приватизацията й.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).