Превръщат парк в Кючук Париж в офроуд трасе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
13:55 / 03.03.2011
10383
Хубав парк в Кючук Париж е превърнат от живеещите наблизо баровци в трасе за офроуд, научи Plovdiv24.bg от писмо на наш читател.

Става въпрос за паркът, находящ се в район "Южен" в близост до ул."Ягода" и бул."Ал.Стамболийски"№10-18. Читателят е възмутен от живеещите там граждани, които използват за паркинг на "скъпите си коли за поне 100 000 лв.", не упоменатите за това места, а паркът, намиращ се в съседство.

"За да достигнат до "паркоместата" си те минават през парка, в който играят децата ни, като го превърнаха в разкалян селски път за офроуд. По следите, които са очертани от гумите, могат да се видят и трасетата за минаване. Това става и денем и нощем, без страх от санкции", пише ни още читателят.

Нашият репортер се свърза със секретарят на район "Южен", Михаил Казанджиев. Той каза, че още преди един месец са направили проверка по този случай и са съставени актове на лицата, паркирали автомобилите си в парка. Освен това, Казанджиев беше категоричен, че постоянно изпращат служители на органите на реда на рутинни проверки в този парк, но явно порочната практика да се превръща едни парк в разкалян път, продължава.

"Веднага ще изпратим екип на мястото, за да бъдат отново санкционирани нарушителите", обеща секретарят на "Южен"

Явно обаче глобите за този тип нарушения трябва да са доста по-големи, за да стреснат нарушителите и може би е нужно тези паркове да бъдат ограждани по някакъв начин, за да се предотврати най-накрая тази практика.


Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив
Обучение за бърза реакция и евакуация при бедствени ситуации се п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).