Пребитият от полицаи студент: Не се чувствам герой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
18:23 / 29.01.2011
4632
Не се чувствам герой, просто така се е случило, каза Стефан Бофиров, младежът, заради когото бе уволнен полицай в Пловдив.

Аз съм обикновен гражданин, като всички останали. Доволен съм наистина, но не от извинението на директора на полицията, а по-скоро от това, че взеха случая под внимание и по него работиха сериозно много полицаи, като ми обърнаха внимание, каза младежът.

Стефан Бофиров описа външния си вид, за да се разбере срещу какъв човек е била насочена агресията на полицаите.

23-годишен студент съм, висок 1.70 м и тежък 60 кг. Не смятам случилото се за победа, ще изчакаме да видим и прокуратурата какво решение ще вземе и дали ще има съдебен процес, каза още Бофиров. Той още веднъж поясни, че в злополучния ден, когато е бил обвинен в кражба на пари от стая на клиенти в хотела, в който работи, той е отишъл сам при разследващите, за да се изясни случаят.

Не съм бил извикан от тях, каза Стефан. Още по пътя към полицейското управление, обаче, аз бях обвинен, че съм извършителят на кражбата, добави той. Това, което твърдя е, че съм се качил до тоалетната на етажа, а камерата не хваща нито тоалетната, нито стаята на гостите. Резултатът от побоя младежът описа така: 20 дни болнични, операция на тъпанчето, възстановяване, притеснение, което продължава все още. Все пак човек не може да забрави такова нещо така лесно. Не се страхувам от обрат по случая, разследван и от прокуратурата. Решен съм да докажа, че това се случило с мен и че не съм излъгал никого. Не съм подвел никого, стоя зад думите си и съм абсолютно честен, че не съм откраднал сумата, за която бях обвинен, нито съм излъгал за това, което се е случило и това ще го докажа, решен е Бофиров. Той си има своя версия за кражбата в хотела, но това трябва да кажат полицаите, които разследват. Благодаря за това, че медиите ми помогнаха, повечето хора застанаха на моя страна, каза Стефан и добави, че има и такива, които изкарват и някакви други версии и го упрекват, но истината ще се докаже.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (13)

Още по темата (16):
27.02.2012 Осъдиха условно полицаите, пребили студента рецепционист
12.09.2011 Продължава делото срещу четиримата полицаи, обвинени в побой
12.08.2011 Делото "Бофиров" продължава на 12 октомври
12.08.2011 Разпитаха първите свидетели по делото срещу четиримата полицаи, пребили студента Стефан Бофиров
11.08.2011 Районният съд гледа делото срещу полицаите, които пребиха студента Бофиров
20.07.2011 Тръгва делото срещу полицаите, които пребиха Стефан Бофиров
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).