Позната на загиналия моторист: Беше добро, възпитано, весело момче. Искам да намерим виновника!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
10:54 / 27.04.2015
17127
Позната на загиналия преди дни на бул. "Кукленско шосе" моторист се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg с молба за съдействие. За какво точно става дума? 

Здравейте. Бих искала да ви помоля най-чистосърдечно и човешки да ми помогнете. Пиша ви във връзка с нещастния инцидент от 23 април - четвъртък вечерта. Тогава беше убито едно момче на мотор в град Пловдив.

Казваше Георги Антов. Беше едва на 26 години... един неизживян живот... Фаталната катастрофа е била на новия надлез в квартал "Кючук Париж". Знам, че вашият сайт е много четен и харесван от хората, затова се обръщам с молба към вас.

Ако може и вие да потърсите виновника или свидетели на инцидента. В събота му беше погребенито и в последния му път го изпратихме над 100 човека - все млади, семейство, приятели, познати, но никога никой и нищо няма да ни го върнат.

С него съм учила в една гимназия - "Никола Вапцаров" в квартал "Гагарин". Беше добро, възпитано, весело момче, а си отиде от този свят твърде рано и по неправилния начин.

Благодаря ви от цялото си сърце за отделеното внимание и за помощта.

Версията на полицията:

"Моторист на 26 години от Пловдив е загинал на "Кукленско шосе" до бенизностанция "OMV" при слизане от надлез "Родопи". Инцидентът е станал около 21 ч. на 23 април. Водачът на мотор "Сузуки" е карал с несъобразена скорост и с оглед на трафика е самокатастрофирал, при което почива на място".

Очевидци:

Според очевидци на инцидента след падането младият мъж е бил буквално премазан от миниван. От полицията не потвърдиха тази информация.


Виж коментарите (54)

Още по темата (2):
05.05.2015 Укриват ли истината за смъртта на моториста на Кукленско?
24.04.2015 Моторист загина на "Кукленско шосе"! Очевидци: Премаза го миниван
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).