ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Повдигат обвинение на 41-годишния мъж убил зверски жена в "Южен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 13.09.2010Коментари (15)8085
Полицията задържа заподозрян в убийството на 45-годишна жена в Пловдив, за което Plovdiv24.bg съобщи вчера.
При събиране на достатъчно доказателства днес ще бъде повдигнато обвинение на уличения в жестокото престъпление. Това съобщи на пресконференция в ОДМВР окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов. Заловеният е 41-годишен клошар, който живее в изоставена къща в района на престъплението - парк между ул. "Здравец" и ул. "Студенец". Той е известен на полицията и осъждан за кражба, убийство по непредпазливост и грабеж. При задържането му мъжът не е оказал съпротива, направил е самопризнания и сам е посочил мястото, където е бил скрит ножът - оръжието на престъплението.

Според окръжния прокурор мотивът за убийството най-вероятно е сексуално насилие. При направения оглед всички вещи са били в чантата на жертвата. По тялото на жената е имало над 30 прорезни рани - някои от тях за сплашване и сломяване на съпротивата й, а две от тях, в областта на шията, са били фаталните - каза Иван Даскалов. По този повод директорът на ОДМВР старши комисар Тодор Чонов допълни, че в областния град рядко се извършват убийства, но повечето от тях се характеризират с особена жестокост.

По случая са назначени ДНК-експертизи. Предстои прокуратурата да внесе искане за налагане на мярка "задържане за 72 часа".


Още по темата: общо новини по темата: 22
01.09.2015 »
07.11.2014 »
12.03.2014 »
28.09.2013 »
27.09.2013 »
14.05.2013 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не мога да разбера какво се занимават с тоя и въобще с такива като него. Да го застрелят и да го заровят някъде. Това е. Обвинение, съд, присъда... дрън-дрън. Трябва да се действа по-радикално в такива случаи.
0
 
 
Ще го изкъпят, ще го обезпаразитят, ще получи дрехи и храна ... и ще полежи 5-6 години, защото си е признал. Ще му гледат делото по съкратена процедура и понеже не бил имал предварителна умисъл за убийство, ще прекара няколко зими на топло и после отново ще е навън. Ами, това са българските закони.
0
 
 
Тоя идиот няма ли него кой да заколи????Сега ще го приберат /ще си е на топло зимата /ще полежи и айде пак навън до следващото убииство...
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 13.09.2010 г.
+3
 
 
направо смърт,както той е убил жената!!!
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 13.09.2010 г.
+1
 
 
Сега да го тикнат до живот в затвора този изрод.....Нищо нама да върне жената,но да не посяга и на други
0
 
 
А бе хора, аз ли нещо не мога да схвана? За каква мярка "задържане за 72 часа" става дума!??!? Нали си е признал и е показал оръжието на престъплението? Какво още трябва да направи?
+3
 
 
А някой обръщал ли е внимание, забелязвал ли е въобще жалкия, беден, нещастен оскотял до умопобъркване клошар? Не, нали - живяло там някакво подобие на човек някакъв с разбит живот, живуркало като животно пред очите ни години наред, докато се превърне в някаква гадна и гнусна твар. На никой не му е мигнало окото, никой не се заинтересувал. А иначе 30% от нашите данъци отиват уж за социални дейности. Имаме си социални служби, имаме болници, психиатрични клиники, полиция и т.н. Има ги, но на практика никакви ги няма. Сега този скот не само стана известен - сега, след като изнасили и закла една случайна жена, не само, че нищо лошо няма да му се случи, но и ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НЕГО. Сега ще го изкъпят, ще му дадат дрехи без въшки, ще го хранят по три пъти на ден и ще го държат на топло през зимата. Този жалък психар направи кариера едва ли не, порасна му работата. Той ни се надсмя и ще се смее последен. Едно време имаше КВАРТАЛНИ МИЛИЦИОНЕРИ и имаше далеч повече дисциплина и ред в града. Сега ако аз бях кмет, щях света да обърна, но да финансирам общинска полиция с КВАРТАЛНИ ПОЛИЦАИ. Които да държат районите си под око, да знаят всичко и всеки. И да се намесват на момента или превантивно.
+2
 
 
цитат:
...все още не може да се твърди, че задържаният е обвиняем, тъй като той е направил самопризнания само пред разпитващите го полицаи. Той е посочил и мястото, където се намира ножа, с което е извършено престъплението - наблизо до мястото на убийството...
Нещо аз ли не мога да схвана смисъла или... има ли значение пред кой разследващ орган е направил самопризнания щом те (самопризнанията + мястото, където е изхвърлил ножа) са налице?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: