"Пощенска кутия за любовни приказки" разтърси най-големия търговски център в Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
13:46 / 13.02.2022
10646
Едни от най-ярките звезди у нас четоха любовни текстове по повод "Деня на влюбените" - 14 февруари в “Мол Пловдив Плаза", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието "Пощенска кутия за приказки" се проведе със специалната подкрепа от Съюза на глухите, като бе осигурен жестомимичен превод на живо за хората, които се нуждаят от това.  

В продължение на над два часа, осем артисти четоха различни любовни текстове. Сред гостуващите звезди бяха Гери Турийска, Мая Бежанска, Мария Силвестър, Силвия Петкова, Димитър Камбуров, Вики Терзийска и др.

"Това е ярко събитие за хората, които имат нужда от култура, която много пострада по време на пандемията“, посочи Александрина Янева, управител на Търговския център.  

Със социалната си ангажираност от най-големият и модерен търговски център в Пловдив имат желание да достигнат до всички клиенти, ето защо и решават да подсигурят и жестомимичния превод.  

"Смятаме да продължим с подобни събития, винаги, когато има повод за страната, за града. На 3 март отново ще има събитие“, посочи Александрина Янева, но запази момента на изненада. 

Янева загатна и за още една голяма кампания, която “Мол Пловдив Плаза" започва с една от пловдивските болници за оповестяване на всяко новородено на LED екрана си. Екранът е с височина 16 метра и площ от 175 кв. метра и излъчва специално създадени 3D продукции и анимации. Той приковава вниманието на посетителите с часове. 

“Мол Пловдив Плаза" е модерно място за пазаруване. Освен това, в търговския център може да общувате, да прекарвате пълноценно време със семейството и приятелите си, да срещнете добри познати и да намерите нови.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).