Полицията за драмата в "Кючука": Най-вероятно се касае за тройно убийство и последващо самоубийство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:55 / 21.01.2013
20142
"Най-вероятно се касае за тройно убийство и последващо самоубийство", заяви по повод кървата трагедия в жилищния блок в кв. "Кючук Париж" на бул. "Македония" 29 комисар Николай Кирков, началник сектор "Криминална полиция" при ОДМВР-Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Припомяме, че както вече ви информирахме, инцидентът се е случил в дома на военен от базата в "Граф Игнатиево". Разследващите полицаи са намерили до трупа на Георги Тепавичаров, родом от Нареченски бани, законно притежаван от него пистолет. Районът беше отцепен от полицията и се извърши оглед, а по случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни родителите на Георги и жена му Николина, която е родом от Чепеларе, не можели да се свържат със семейството. При вида на мъртвата си снаха в спалнята на ведомствения апартамент, братът на Георги започва да плаче на стълбището, а сигналът е подаден от съседка, видяла плачещия мъж. След това органите на полицията откриват и останалите членове на семейството- Георги и двете момченца, застреляни с по една огнестрелна рана. 

Георги Тепавичаров е военен от авиобазата в Граф Игнатиево. Малкият Ангел е навършил 4 години на 10 януари, по-голямото им момченце е второкласник в СОУ "Братя Миладинови". 

Никой от съседите не е забелязал нещо особено в поведението им, а общи фамилни снимки показват едно щастливо младо семейство, в което децата, а и възрастните са все усмихнати. 

"Няма основание да се твърди, че е имало външна намеса. Апартаментът е бил заключен отвътре", заяви още на извънредния брифинг комисар Кирков. 

По-рано през деня съсед на избитото семейство заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че фамилията е била за пример и че той лично е абсолютно шокиран от случилото се.

Цялата пресконференция можете да видите в прикачения видеофайл.


Виж коментарите (29)

Още по темата (31):
06.11.2018 Ако сержант Тепавичаров не бе избил семейството си, днес щеше да е изплатил заема
10.08.2016 Убита преди години в Пловдив още е собственик на хотел
23.01.2015 Банките се отказаха от дълга на мъртвите Тепавичарови
16.01.2014 Роднини на Тепавичарови: Някой уби децата ни!
03.08.2013 Тепавичаров застрелял семейството си заради забавени 12 000 лева към банки
28.07.2013 Тепавичаров избил семейството си, защото забавил 4 вноски по кредита
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).