ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицията отцепва района на ул. "Скопие"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:05 / 25.03.2011Коментари (10)6879
Явно всеки момент органите на реда ще атакуват, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дошла е нова кола с полицейски части. Присъстващите са помолени да се изтеглят. 

В момента полицията са отворили достъпа до тавана на блока. Специалните части се намират върху него. 

Щората на единия от прозорците, на барикадирания апартамент е вдигната. Очевидно, мъжът се опитва да се информира за ситуацията.

Съседка твърди, че той се е барикадирал още в 22:00 часа снощи, но явно органите на МВР не са предприели по-активни действия, предвид близостта на детска градина, училище и парка "Белите брези".

В последните минути, явно тече евакуация на живеещите в блока, тъй като се забелязва постоянно движение. Все още не е ясно дали всички от входа са евакуирани. 

Припоняме, по-рано днес мъж се  барикадира с три бутилки пропан-бутан на ул. "Скопие" 37 на седмия етаж на жилищен на блок. Все още не е ясно какви са исканията му. 

Името на човека е Стоян Стоянов и е около 55-годишен, разказват съседи. Според тяхната информация, той е разведен, а децата му живеят в Ирландия. Работил е като охранител, както и в завод "Рекорд".Съседи казват, че той е скромен и тих човек. Преди време е ходил при децата си в Северна Ирландия.




Още по темата: общо новини по темата: 13
11.04.2011 »
11.04.2011 »
10.04.2011 »
07.04.2011 »
06.04.2011 »
28.03.2011 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Такива неща ще се случват все по-често, за съжаление. Вече все по-трудно се издържа психически в тези трудни и несигурни времена и то избива някъде. Как може оня в Щатите с МИНИМАЛНА работна заплата да може да си вземе 1200 л. бензин / и те са в криза! /, в Гърция - 560л., а у нас - 98л. И не само това - проблемите за комплексни. Скъпотия, безработица, мизерия и резултатите са налице. Жалко...
+1
 
 
Търсещи внимание хора... ако идеята му е само и единствено да се взриви, ще се опитва ли всячески всички да разберат това? Явно иска нещо и цели да привлече вниманието около себе си. Въпросът е какво иска.
0
 
 
В коментарите към тази информация и към предходната по същия случай виждам няколко "оправдателни присъди" за действията на барикадиралия се, зареден с експлозиви мъж, според мен - психопат. Аз никак не съм склонен да го оправдавам, защото всеки от нас има някакви проблеми, по-големи или по-малки, материални, морални, емоционални, психологически, психически. Значи ли това, че всеки от нас трябва да грабне оръжие, да заплашва живота на хора, които нямат никакъв принос към проблемите му, да изнудва хора, служебни лица, държавни органи и т.н.? Ами ако оправдаваме такова поведение, тогава дайте да започнем да се заплашваме и избиваме един другиго! Всеки от нас би намерил свое "оправдание" и свои мотиви, но така би настъпил пълен хаос и беззаконие. Разбира се, и аз също виждам огромната вина на държавата и псевдополитиците ни за мизерното съществуване на 90 % от българите, но не е този начинът, по който можем да се борим срещу престъпната държавна машина...
0
 
 
Трябва да помислим как коментираме темите и дали определени коментари няма да възбудат някой да извърши престъпление! А Пловдив24 сте една от малкото позитивни медий в България с хубави новини.
+2
 
 
Много жалко от ден на ден народа изпушва все повече.Ами управниците да вземат да се стегнат малко и да пооправят жизниният стандарт на хората,то от това безпаричие се стига до това дередже.
0
 
 
Стига пък и ти. Да не му е лесно на човека. Или може би от удоволствие го прави.
0
 
 
Eми народа тотално изчатка и сега от едната крайност на овчото покорство отива постепено в другата на саморазправа не само срещу съседа си ами срещу цялата държава. Наскоро лекари ядоха шамари, сега заложници, обири и ще има още и още подобни изпълнения в близкото бъдеще.
+1
 
 
Да не би проблемът да бъде разрешен преди да дойдат Бойко Борисов и Цветан Цветанов? Без тях произшествието сякаш не се е състояло... Да му мисли Тотев, ако допусне такъв пропуск! Действай, кандидат-кмете!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: