ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полиция и пожарна пред Общината, мъж заплаши да се самозапали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:14 / 29.03.2013Коментари (19)7337
Неизвестен мъж е влязъл тази сутрин след 9 часа в сградата на Община Пловдив и е заплашил, че ще се самозапали в Центъра на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Служители от администрацията веднага са сигнализирали в полицията и пожарната. 

Това съобщи служител на охраната на институцията пред журналисти. Според него човекът не е споделил какъв проблем го е подтикнал към това действие и добави, че не е носил нищо у себе си. Канещият се да се запали зрелищно е заявил, че ще се върне и ще извърши акта между 11 и 11:30 часа.

В момента пред общината има представители на пловдивската полиция и пожарна. Органите на реда проверяват записите от камерите, за да установят самоличността на човека, който след това е напуснал района.

На място са и шефът на охранителна полиция комисар Тодор Гребенаров, както и началника на психолабораторията към Областната дирекция на полицията Ангел Ангелов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Вече ми втръсна да слушам, че личното е и политическо. Затова ако някой тъп политик, някой играч във властта се опитва да провежда политика, която вреди на вас или на близките ви, ПРИЕМЕТЕ ГО ЛИЧНО. Разгневете се. Машината на Правосъдието няма да ви помогне вР‚" тя е бавна, студена и отгоре на всичко е тяхна, както програмно, така и материално. Само дребните хора страдат от ръката на Правосъдието; всемогъщите се изплъзват от нея с лукава усмивка. Ако искате правосъдие, трябва да го изкопчите със сила. Превърнете го в ЛИЧЕН въпрос. Нанесете им колкото можете повече удари. НАКАРАЙТЕ ГИ ДА ПРОУМЕЯТ. Така ще имате далеч по-добър шанс следващия път да ви вземат на сериозно. Да ви сметнат за опасен. И не се заблуждавайте: да ви вземат на сериозно, да ви сметнат за опасен е знак за различие, за ЕДИНСТВЕНОТО различие според тях, между играчи и дребни хора. С играчите се споразумяват. Дребните хора биват ликвидирани. А освен това те отново и отново трупат върху вашето ликвидиране, вашето интерниране, вашата инквизиция или брутална екзекуция едно последно и върховно оскърбление че това е бизнес, че е политика, че така върви светът, че животът е тежък и че НЯМА НИЩО ЛИЧНО. Е, майната им. Направете го лично."
+4
 
 
Това сигурно ще е пак някой луд от "Кючука".
-1
 
 
Стига с тези сцени!Това не е начин да се протестира !
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 29.03.2013 г.
+2
 
 
Поредният луд решил да става известен като се изкара жертва на "лошата" държава. Следващите такива трябва да бъдат пращани тихомълком в лудниците за да не се вдъхновяват и други луди от тях.
-4
 
 
Нека всеки се опита да поживее за 5г.живота на тези хора и тогава ще разберем,че може би не са шизофреници,а напротив.Иска се смелост за да се самоубиеш.
+5
 
 
Един ден ще изгори къща и няма да има пожарна да я изгаси заради едно от тези лица :) Тогава ще им дойде ум в главата и ще ги оставят да си горят. :)
+4
 
 
...заплашил, че ще се самозапали.....не е носил нищо у себе си. .....който след това е напуснал района ... :) на мен ми прилича на комсомолско задание :)
+4
 
 
Аман от кукуфелници. Всеки сам държи в ръцете си собствената съдба.
+2
 
 
Обърнете внимание на снимка 2! Служителят на Общинска охрана с чадър по време на акция! Това е все едно войник на пост с чадър! Голям смях!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: