Полицаят, обвинен за двойното убийство: Гния! Кой ще прегърне детето ми?

Автор: Мариана Панчева
Коментари (18)
15:47 / 08.12.2016
11695
"Аз не съм ли жив човек? Моето детенце на Нова година кой ще го прегърне? Не - аз стоя тук и гния!" С тези емоционални думи се обърна към съда полицаят Венцислав Караджов, обвинен за убийството на своите родители, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Днес Караджов писка замяна на наложената му най-тежка мярка за неотклонение "задържане под стража" в "домашен арест". Съдът обаче не уважи молбата му и го остави в ареста.

След близо 7 месеца в ареста прокуратурата трупа единствено баласт по случая, но така и не успява да открие пряко доказателство, свързващо по безспорен начин Караджов с извършването на тежкото деяние, категорична бе защитата на Венцислав.

Самият Караджов обвини прокуратурата в тенденциозно разследване в една-единствена посока, целящо очернянето му, в извършване на безкрайни експертизи и следствени експерименти, недовели до никакъв резултат.

"Стана ясно, че майка ми е продала много земи за сума над 20 000 лева. Аз не съм видяла тези хора да си купят каквото и да е. Ето - имаме една сума пари, и то немалко, а ги няма, къде са... Това също е версия", посочи Венцислав. 

За конфликта с родителите си пък посочи, че всички действия спрямо тях е предприел в рамките на закона. Имотният спор с тях, за който се предполага, че е мотив за убийството, Венцислав посочва, че вече го е получил по съдебен път и е безкрайно нелогично след толкова години ходене по мъките да убие родителите си. 

"Аз съм съвестен и примирен гражданин, добър професионалист и служител на МВР, това е опит да бъда очернен. Нека види и моето семейство малко светлина."

Прокурорът по случая на свой ред призна, че доказателствата срещу Караджов са само косвени, но поиска потвърждаване на ареста предвид тежестта на случая. 

Виж коментарите (18)

Още по темата (107):
11.10.2023 Посякоха бивш полицай за двойно убийство в Пловдив!
30.05.2023 Експолицаят, обвинен в убийството на родителите си, се появи с нова
визия
18.04.2023 Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми
18.04.2023 Едно от най-мистериозните двойни убийства в Пловдив отново влиза в съда
21.03.2023 Не Караджов, а наркомани може да са убили родителите му
23.02.2023 Адвокатката на експолицая Караджов, обвинен за убийството на родителите му, очаква интересен развой по делото
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).