Полети до 8 дестинации тръгват от летище Пловдив, Варна и Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 12.07.2022
41894
Полети до 8 дестинации тръгват от летищата в Пловдив, Варна и Бургас в края на август. Това обяви за TravelNews Мартина Найденова, маркетинг мениджър на туроператора "Абакс“, който организира чартърите с българската авиокомпания European Air Charter. 

Те ще се изпълняват за първи път от трите летища до Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и Кападокия в Турция. Другите 3 дестинации са Хургада, Шарм ел Шейх и Кайро в Египет. Полетите тръгват на 29 август от Бургас, на 31 август от Пловдив и на 3 септември от Варна и ще продължат до края на октомври.

В разгара на отпускарския сезон всеки се чуди къде точно да прекара лятната си ваканция. Мартина Найденова сподели: "Двете най-популярните дестинации са Турция и Египет. И двете държави предлагат изключително изгодни all inclusive пакети. Подобни места са особено подходящи за деца, тъй като са обезопасени. Но и хората, които искат да се отдадат на пълен релакс също избират такъв тип пътуване“.

Турската ривиера е изключително подходяща за плуване, морски спортове и други водни забавления. Дестинацията е перфектна за семейства с деца, които искат плитки и безопасни води, както и за младежи, които предпочитат по-екстремните преживявания. Турция предлага всичко! Едно от най-големите предимства също така са много ниските цени, спрямо други европейски дестинации, като например Гърция или Испания.

Например цените за 7-дневна All Inclusive почивка с чартърен полет започват от 766 лв. на човек и включват самолетен билет до избраната дестинация в Турция, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента, чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и трансфер летище – хотел – летище.

Виж коментарите (0)

Още по темата (936):
14.08.2023 "Който влезе, не излиза": По Южното Черноморие е страшно
08.08.2023 Хора вдигат ръце: Всичко е унищожено
21.07.2023 Ето я голямата и кичозна къща на богатата ромска фамилия, обядвала за 650
лева
01.11.2022 Взе повече туристи предпочитат да почиват на къмпинг
28.10.2022 Вижте колко хиляди нарушения са открили по нашето море това лято
17.10.2022 Здравко от "Биг Брадър": Съпругата ми се радва, че не съм богат
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).