По 12 точки ще дебатира градският парламент на предстоящата сесия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 09.03.2012
1200
По 12 точки ще дебатира градският парламент на Пловдив на предстоящата сесия, която ще се проведе на 15.03. 2012 г., четвъртък, от 9:00 ч. в залата на ул."Авксентий Велешки", съобщиха от пресцентъра на общинския съвет.  Вижте целия дневен ред на заседанието:

1. Изменение на подробен устройствен план - подробен паркоустройствен застроителен и регулационен план "Спортен комплекс Отдих и култура", Пловдив, във връзка с изграждане на обект "Дублиращ гребен канал за загряване на състезателите" северно от УПИ ІІІ - Гребен олимпийски канал, съоръжения, зеленина и обществено-обслужващи дейности, кв.1 по плана на ПППРЗ "Спортен комплекс Отдих и култура" Пловдив.

2. Вземане на решение за даване на 30 /тридесет/ дневен срок за изпълнение от страна на "ТИКА" ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, ул. "Васил Соколов" №19, представлявано от управителят и едноличен собственик на капитала Атанас Томов Червенков на задължението й по чл.4, т.2, т.4, т.7 и т.9 от Договор за предоставяне на концесия на обект: "Покрит пазар на ул. 'Младежка - гр. Пловдив" от 29.01.2003 г., а именно: да разработи и внесе за одобрение в ЕСУТ при община Пловдив на инвестиционен проект, изготвен съобразно предписанията на ЕСУТ при Община Пловдив. 

3. Вземане на решение за учредяване на възмездно и безсрочно право на строеж за обект, построен по реда на чл. 120, ал. 4 от ППЗТСУ, отм. с ПМС № 500 от 1997 г., получил постоянен градоустройствен статут, представляващ сграда с идентификатор 56784.555.323.2 със застроена площ 16 кв.м., брой етажи І и предназначение: селскостопанска сграда в недвижим имот - частна общинска собственост, находящ се в гр. Пловдив, ул. "Ландос" № 17 в полза на Тодор Апостолов Стайков, в качеството му на едноличен търговец с фирма ЕТ "Мецофорте - Тодор Стайков".


4. Изменение на Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество. 

5. Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на гр. Пловдив, прието с решение № 14 на Общински съвет  от 19.01.2012 г.

6. Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Пловдив.

7. Закриване на Общински гаранционен фонд за малки и средни предприятия и Съвета за управление на фонда.

8. Закриване на Съвета за управление на Специализирания общински фонд.

9. Определяне численост и състав на Местната комисия по чл.8 от Закона за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищноспестовни влогове /ЗУПГМЖСВ/.

10. Обявяване на конкурс за възлагане управлението на "ДКЦ V - Пловдив" ЕООД .

11. Обявяване на конкурс за възлагане управлението на "ДКЦ ІІІ Пловдив" ЕООД -търговско дружество със  100 % участие на Община Пловдив. 

12. Обявяване на конкурс за възлагане управлението на "Медико-техническа лаборатория І Пловдив" ЕООД - търговско дружество със 100% участие на община Пловдив. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шефката на Стария град стана професор по стенопис
Иван Петков: Трябва да стимулираме младите семейства, за да се сп...
През целия юни в Пловдив продължава кампанията за събиране на едр...
Пепа Деведжиева, "Синя България": Гласувайте за някой различен, з...
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).