Пловдивски пожарникари спасиха семейство с две малки деца от голяма трагедия

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
10:31 / 14.02.2021
3393
Трагедията, разиграла се тази сутрин, разиграла се тази сутрин на  ул. "Подрумче" 32, при която огън "превзе" триетажна сграда, завърши без пострадали, благодарение на бързата реакция на пловдивски огнеборци.

Оказва се, че на последния етаж от пламъците са блокирани мъж, жена и двете им деца - на 5 години и бебе на 4 месеца. Благодарение на професионализма на двама от огнеборците от Трета РСПБЗН – Димитър Христев и Петър Лазаров, семейството е изведено невредимо от апартамента на безопасно място. В 8.50 ч. пожарът е потушен напълно, а причините за него са в процес на изясняване.

От името на ръководството на РДПБЗН – Пловдив, директорът комисар Георги Мангараков оценява високо проявената храброст и изключително бързата и адекватна реакция на всички служители, действали в изпълнение на своя дълг и спасили човешки живот.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Грозна постъпка пред мол в Пловдив
В Пловдив така и не се научихме как се минава през кръгово кръсто...
Важно за родителите на първокласници в Пловдив
Взимат проби от Братската могила, обследват състоянието
"Либхер": Освободени са 58 служители, продажбите са в застой!
20 години затвор за двойното убийство в "Северен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).