ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивски кандидат-депутати: ГЕРБ е единствената дясна алтернатива
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:30 / 18.09.2014Коментари (1)3597
Започналата при управлението на ПП ГЕРБ деконцентрация на администрацията по европейски модел ще продължи и при следващото правителство на Бойко Борисов. Това заяви Менда Стоянова на срещата на кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Пловдив-град със Старейшини ГЕРБ и други граждани. 

Тя припомни, че именно огромните усилия на депутатите от ГЕРБ в 42-рото Народно събрание са попречили на правителството на тройната коалиция, начело с Пламен Орешарски да преместят сектор "Туризъм" от Пловдив.

"Докато правителството на Бойко Борисов инвестира над 10 млн. лв. в Пловдив, за една година и два месеца правителството на БСП, ДПС и Атака спря всички проекти на града, чието размразяване започна веднага с идването на служебното правителство", посочи Стефан Дедев и призова пловдивчани да гласуват за Стабилна България с № 9 в интегралната бюлетина.

"Убеден съм, че пловдивската група от народни представители в 43-тото Народно събрание ще бъде достатъчно силна, за да отстояваме развитието както на държавата, така и на нашия град", подчерта той.

"ГЕРБ е единствената дясна алтернатива, която може да изведе България към нейното европейско развитие, споделяйки европейските ценности, култура, образование, правила и норми", допълни инж. Атанас Ташков.

"Освен завършването на важните национални инфраструктурни обекти като автомагистралите "Марица" и "Струма", сред приоритетите ни е довършването на Околовръстното шосе от надлез "Скобелева майка" до Асеновградско шосе, удвояването на околовръстното от Пазарджишко до Асеновградско шосе, така че да се затвори целият ринг и Пловдив да се освободи от тежкотоварен трафик. На дневен ред е и удвояването на пътя Пловдив - Асеновград", отбеляза инж. Ташков.

На въпроси, свързани с програмата за управление на ПП ГЕРБ в областта на образованието, здравеопазването, социалната дейност и други политики, отговаряха също и кандидатите за народни представители Петър Петров, Никола Маневски, Александър Радев, Галена Боснова, Спас Шуманов и д-р Калин Калинов.


Още по темата: общо новини по темата: 486
20.07.2017 »
31.03.2016 »
28.04.2015 »
27.04.2015 »
28.01.2015 »
26.01.2015 »
предишна страница [ 1/81 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Този Атанас Ташаков да вземе да се скрие някъде, защото след като този доказан некадърник се махна от длъжността шеф на ОПУ най-накрая между Асеновград и Пловдив беше поставена маркировка, трасето между Поповица и Асеновград беше отделено от общата програма за цялостна реконструкция Пловдив-Асеновград-Поповица и най-накрая, макар и частично бяха закърпени кратерите по него. Нека да не забравя, че само партийната подкрепа го спаси от глобата, която трябваше да му наложат. А тази МенТа като говори за разместването на министерствата, защо не споменава за бюрокращината през тяхното управление? Не може да туриш някаква си агенция в Русе и като отидеш с едни документи там, да те пращат в Благоевград за съгласуване с друга агенция и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: