Пловдивската полиция влиза в малките населени места

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:18 / 06.01.2020
4564
Два мобилни екипа от служители на криминална и охранителна полиция, секторите икономическа и пътна полиция към ОДМВР Пловдив заедно с  представители на регионалните служби "Пожарна безопасност и защита на населението" започват срещи и прием на граждани в населените места в Пловдивска област в началото на месец януари.

Съгласно график утвърден от директора на ОДМВР Пловдив посещенията на екипите ще започнат от 7 януари 2020г. в Куклен, Брестник и Брани поле. Същия ден втори мобилен екип ще се срещне с жители на Първенец, Марково и Белащица. Полицейските служители ще обсъдят заедно с кмета наболелите проблеми на съответното населено място и ще посетят няколко жилища, местен магазин и питейно заведение.

Гражданите и представителите на местната власт ще имат възможност да подават сигнали свързани с пътната безопасност, опазването на обществения ред, за извършени престъпления, както и сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции.

С цел превенция, представителите на реда ще се срещнат и с директори на учебни заведения в съответните населени места, за да бъде споделен опита на педагозите за констатирани от тях престъпни навици и прояви на ученици в поверените им учебни заведения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).