ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивската полиция: Нямаме сигнали, че роми режат гуми на коли пред КАТ!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 01.11.2012Коментари (14)4204
© Plovdiv24.bg
"Проверка от служители на Трето РУП е установила, че през последните две години в районното управление не е постъпвал сигнал за противоправни действия спрямо МПС, паркирани в района на сектор "Престъпления по пътищата" в Пловдив". Такъв е официалният отговор, който получихме вчера от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив във връзка с материала ни от 30 октомври: Читател: Роми режат гуми на паркирани пред КАТ Пловдив коли!

"Здравейте, брат ми с негов приятел отиват пред КАТ Пловдив по работа, паркират колата и веднага, щом слизат, се появява ром, който им казва "Бате, дай 1 лев да ти пазя колата!". Казват му да се махне и отиват да си свършат работата, но когато се връщат, заварват едната гума на колата нарязана с нож. Купуването на нова такава им е струвало 140 лв. Пиша ви, защото очевидно това е новата практика на ромите от "Шекер махала" - да изнудват гражданите за пари и който откаже - спукана гума. Моля ви, дайте гласност на проблема. Ако трябва, да се сложат камери пред КАТ, или хора, които да следят за реда. Абсурдно е да сме заложници в собствената си държава!", бе писмото на Даниел Костов, получено на редакционната поща на сайта.

Както вече писахме, веднага след като прочетохме сигнала, се свързахме с пресцентъра на ОД на МВР Пловдив - първо, за да сигнализираме органите на реда, и второ - с въпрос има ли постъпили вече жалби в полицията от потърпевши от тази практика пред КАТ. Според официалното становище на пловдивската полиция такива сигнали не са постъпвали.

Plovdiv24.bg благодари на читателите си за доверието, което ни гласуват, сигнализирайки за всякакви нередности. Като медия обаче, освен да дадем гласност на проблемите, не можем да ги решим окончателно. Това може да стане само от упълномощените институции. Затова, освен до нас, изпращайте жалбите си и до отговорните органи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Егати и наглеците !Години наред , когато ми се налага да ходя до КАТ, винаги сме поне двама...единият пази колата , докато другият виси по опашките в КАТ.Да не говорим за мангалите дето продават и препродават пожарогасители на входа на КАТ....и не били забелязали.Много късогледи сте бе господа полицаи!
+3
 
 
Само с коментари по форумите и под статиите не се получават нещата. Трябва винаги, когато ни потъпкват интересите да се намесваме, и да си ги защитаваме. На политиците им е много лесно, когато протеста е минимален, и се ограничава основно в интернет пространството. Циганите (не мога да ги нарека роми, не искам да използвам наименования от фауната за да ги опиша) затова си правят каквото си искат, защото си защитават правата винаги. Може да са много необразовани, обаче са организирани и настоятелни пред институциите. Не трябва в тази държава нещата да се оправят с емиграция, да отидем някъде, където народа си е извоювал права и е организиран. Трябва да се постараем да го постигнем и тук, просто трябва да не сме толкова пасивни.
+6
 
 
ПОРУ4ЕЦИТЕ И 4естния БЪЛГАРСКИ СЪД САМО ИМИТИРАТ ДЕИНОСТ
+8
 
 
всеки ден минават по минимум 30-40 полицая през улицата на КАТ Пловдив и никой не вижда ромите,които продават безакцизни цигари..... Не е нужно да се трудят да правят акции по разпространяването и продаването на акцизни стоки(цигари) там си седят на пътя и съвсем спокойно предлагат на всеки минал цигари и какво ли не !!!
+7
 
 
Те онези дето продават цигари пред КАТ не ги виждат, та някакви където режат гуми...
+9
 
 
Ми те сигурно и роми не са виждали пред КАТ пък камо ли роми да режат гуми.Българи събудете се,стягайте куфарите и бягайте .Нека да видим след 10 години като останат само ПОЛИТИЦИ,ЦИГАНИ И МИЛИЦИОНЕРИ ,кой от кого ще краде тогава, и кой на кого ще замазва очите.Срамувам се че съм част от тази държава!!!
+14
 
 
А, как ще имат, нали веднага всичко отива в кошчето или в някоя от многобройните папки, които никой не пипва. А и да имат сигнал - на кой му се занимава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: